Volja za životom

Marina Tucaković ponovo u kolicima: borba se nastavlja!

Autor:

29.05.2021 16:00

Foto:

Foto:

Oporavak Marine Tucaković se nastavlja. Proslavljeni tekstopisac nastavlja borbu sa podmuklom bolešću, ne namerava da se preda, jer kako kaže još uvek ima jaku želju za životom!



Zdravstveno stanje Marine Tucaković menja se iz meseca u mesec. Umetnica čiji su tekstovi zaslužni za karijere mnogih velikih izvođača nedavno je započela deveti ciklus hemoterapija, zbog čega je klonula, međutim ne namerava da se preda, već je rešena da borbu uspešno privede kraju.

- Ne znam zašto se ljudi toliko brinu za mene, to što sada ne mogu na noge nije ništa novo, već potpuno normalno. Ovo mi se ne dešava prvi put. Nisam pala u krevet samo sam slabo pokretna, ali vratiće se i to nekako u normalnu. Ja imam neuropatiju.

Pročitajte i Potresne reči Marine Tucaković: Ne mogu više da stojim na nogama!

Instagram

 

- Zbog dijabetesa ne mogu da budem potpuno okej i to traje neko vreme. Prethodne terapije nisu urodile plodom, zato sam počela novi ciklus hemoetrapija. Iskreno, ja sam se dobro osećala pre nego što sam krenula na to, ali mi rezultati nisu dobri. Prošle nedelje sam bila na hemoterapiji, krenula sam u deveti krug. Šta da se radi, mora se - objasnila je Marina za Star, te dodala:

- Kada sam bila na onkologiji, išla sam malo peške uz pomoć nekoga, jer nije stvar u snazi, već u nogama. Kasnije kada se umorim sednem u kolica, pa nastavim dalje. Zdrava nisam, živa još uvek jesam, mrdam i to je bitno - poručila je Marina, koja je uprkos svemu puna optimizma, te se nadamo da će se potpuno oporavti i nastavljati da stvara vanvremenske hitove.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading