Marina Tucaković iza sebe ostavila je izuzetno teško godinu, a sada na veliku radost svih obožavalaca i poštovaoca njenog rada objavila je prelepe vesti. Poslednjih godina Marina je zaista doživela mnogo teških, stresnih situacija, a utehu i lek pronalazila je u pisanju i radu. Njene pesme doživljavale su neverovatne uspehe, a brojni pevači sve bi dali da im Marina uradi hit.

Ovih dana ona vredno radi na velikom projektu, u pitanju je novi album Svetlane Cece Ražnatović. Ceca planira da novi album objavi na svoj rođendan 14. juna, a Marina je lepe vesti sada i potvrdila.

Pročitajte i Marina Tucaković surovo iskrena: Normalno je da se plašim smrti, svi se plašimo!

Marina Tucakovic, foto: Ataimages

- Ono što mogu da kažem da se album sprema, čekam muziku, pa da počnem sa pisanjem tekstova. Uželela sam se posla premda sam zbog bolesti bila sprečena da radim ono što volim. Ceca je još prošle godine htela da pokrene rad na albumu, ali moje zdravstveno stanje to nije dozvoljavalo. Tako da je album bio odložen do daljnjeg. Ceca je, naravno, kao moja prijateljica to razumela i bilo joj je važno samo da budem dobro - istakle je Marina Tucaković za Objektiv i dodala:

- Reći ću vam samo da će album biti u Cecinom dobro poznatom maniru. Naravno, biće i iznenađenja, ali ne mogu da vam kažem kada će tačno biti objavljen. Vidite i sami kakvo je stanje povodom pandemije korona virusa, tako da zaista ne bih ništa da prejudiciram. Ali znam da je Cecina želja da on bude objavljen za njen rođendan 14. juna.

Čitajte i: