Zbog ovih pet reči Marina Tucaković zaradila je pravo bogatstvo!

Autor:

06.06.2021 13:50

Foto:

Foto:

Marina Tucaković zaradila pravo bogatstvo na osnovu pet reči, tačnije jednog stiha koji je dodela u ovu legendarnu pesmu.



Najpoznatiji tekstopisac na ovim prostorima Marina Tucaković autorka je brojnih vanvremenskih hitova, međutim, nije uvek vodila glavnu reč. Svojevremenu, Marina je imala sporednu ulogu prilikom kreiranja jednog od najvećih hitova današnjice, njen pečat ogledao se u jednom stihu, ali joj je i to bilo dovoljno.

Luka Šarac

 

Reč je, naime, o numeri 'Zora je', koju izvodi Neda Ukraden. Pomenutoj pesmi, Marina je dodela svega pet reči - Suza je iz oka kanula. Neda Ukraden svojevremeno je izjavila da je Marina na osnovu svog rada na pomenutoj numeri zaradila vrtoglavih 100.000 evra.

Pročitajte i Marina Tucaković ponovo u kolicima: borba se nastavlja!

- Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali 'Jovane, zora je', pa 'Milane, zora je'.  Poslednja i konačna verzija je 'Zora je'. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: Suza je iz oka kanula. Njoj je taj stih doneo više od 100 hiljada evra - objasnila je Neda u emisiji Glamur.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading