Nove informacije o zdravstvenom stanju Marine Tucaković!

Autor:

10.05.2021 18:30

Foto:

Foto:

Zdravstveno stanje Marine Tucaković poslednjih nekoliko godina jedna je od nezaobilaznih tema domaćih medija.



Marina Tucaković poslednjih godina proživljava izuzetno teške trenutke, doživela je mnogo teških, stresnih situacija, a utehu je pronašla u pisanju i radu. Već duže vreme hrabro se bori sa podmuklom bolešću, a uprkos svim poteškoćama sa kojima se susrela, Marina ne planira da odustane.

Luka Šarac

 

Zdravstveno stanje Marine Tucaković se popravlja!

Poslednje informacije ohrabrujuće su. Naime, Marina Tucaković tokom prošle nedelje bila je na kontroli na Onkološkoj klinici, gde su lekari nakon detaljnih pregleda i analiza utvrdili da se metastaza polako povlači.

- Pluća se polako oporavljaju, terapija i lekovi koje uzima daju rezultate, a ono što je Marinu posebno usrećilo je informacija da skoro sve metastaze koje je imala na glavi su se povukle. Tokom lečenja pluća ustanovljeno je da se tumor proširio pa su lekari morali da biju bitku na više frontova. Bilo je pitanje samo šta je prioritet i šta prvo lačiti. Pored terapije koju su joj prepisali, hemioterapija koju je dobila, velikog udela su imali i melemi iz manastira i pra afričkog drveta, tako da su sada prognoze bolje nego ikad. Savet lekara je i dalje mirovanje, izbegavanje stresova, čuvanje od korone pošto u ovoj fazi lečenja ne sme da se vakciniše - otkriva izvor blizak Marini za 'Svet'.

Pročitajte i Marina Tucaković potvrdila prelepe vesti - obožavaoci su oduševljeni!

Instagram printscreen

 

Kako dalje navodi pomenuti izvor sledećeg meseca će imati još jednu kontorlu kada će utvrditi da li je potrebno nastaviti s terapijama.

- Sledećeg meseca će imati još jednu kontrolu gde će konzilijum odlučiti da li je potreban još jedan ciklus zračenja ili će drugim lekovima nastaviti lečenje - otkriva izvor, te dalje navodi da je i sama Marina dosta smirenija i spokojnija, te da joj je najneizvesniji period bio dok je isčekivala rezultate i saznanja da li se oporavlja ili će bolesti da uznapreduje.

Pročitajte i Zdravstveno stanje Marine Tucaković je loše, evo kako provodi vreme

Tokom svoje borbe i kompletnog lečenja Marina ima bezrezervnu podršku svoje porodice, muža Futa i sina Laće.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading