Paralelna ljubavna priča Zdravka Čolića - veliki hit otpevao za ovu glumicu!

Autor:

30.05.2021 20:30

Foto:

Foto:

Zdravko Čolić, jedan od omiljenih pevača na prostorima bivše Jugoslavije, snimio je veliki broj hitova, koji se i dalje pevaju, a malo je poznato da je jedan od najvećih "Noć mi te duguje", posvetio jednoj od naših poznatih glumica



Glumica Jasni Orneli Beri bila je velika ljubav Zdravka Čolića, o kojoj se jako malo pričalo u javnosti. Zaljubili su se u Sarajevu u mladosti, a Jasna je svojevremeno otkrila detalje njihovog odnosa u jednoj emisiji.

Pročitajte i Zdravko Čolić iskreno o supruzi Aleksandri i ćerkama Uni i Lari - Ponosan sam

Instagram

 

- Uvek će deo mog srca biti rezervisan za njega. Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu "Noć mi te duguje" koju je sam napisao - rekla je glumica i napomenula da njih dvoje nikada nisu bili u vezi, ali da im je odnos bio specifičan.

Pročitajte i Jedna rečenica bila je kobna po prijateljstvo Lokice i Zdravka Čolića?

- Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku.Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji - izjavila je Jasna u jednoj emisiji.

Zdravko je u srećnom braku sa Aleksandrom već 19 godina sa kojom ima ćerke Unu i Laru, dok Jasnu pamtimo iz filmova “Na putu”, “Grbavica”, “Nafaka”, kao i filmu “U zemlji krvi i meda”, koji je režirala Anđelina Džoli.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading