Princ Hari razmišljao je o odlasku s dvora mnogo pre spornog 'Megzita'?

Autor:

14.05.2021 21:00

Foto:

Foto:

Princ Hari odgovorima u potkastu dobrano je iznenadio svetsku javnost. On je u razgovoru između ostalog otkrio i da mu se ideja o napuštanju porodice 'motala' po glavi mnogo pre zvanične odluke.



'Odbegli' princ Hari nedavno je gostovao u potkast emisiji 'Armčer ekspert', tokom koje se dotakao i osetljivih tema, kao što je ona o odlaska sa birtanskog dvora, te situacija koje su dovele do toga.

Mladi princ objasnio je da ovo nije prvi put da mu se misao o odlasku 'motala' po glavi. Kako dalje objašnjava nakon smrti njegove majke princeze Dajane, u njegovim ranim dvadesetim godinama slično je razmišljao kao i pri odlasku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZoomPanama (@zoompanama)

- To je posao zar ne? Stisni zube i završavaj svoje obaveze. Imao sam dvadeset godina i razmišljao sam - ne ćelim ovo. Ne želim da budem ovde. Ne želim ovo da radim. Pogledaj šta je posao učinio mojoj majci. Kako ću se skrasiti i imati porodicu kada znam da se nešto tako može ponoviti - ispričao je Hari.

Sa brojnim problemima nije mogao sam da se izbori, te je uz veliku podršku supruge Megan, potražio profesionalnu pomoć.

Pročitajte i Megan i Hari rođendan malenog Arčija obeležiće skromnom proslavom: kraljica Elizabeta poslala poruku praunuku!

Gettyimages

 

- Posete psihologu su probile stakleno zvono u kojem sa se nalazio. Izvukao sam glavu iz peska, protresao je i pomislio da moram da promenim nešto kako bih sebe i svoju majku učinio ponosnim i kako bih napravio važne promene - objasnio je princ.

Podsećanja radi, Hari je nedavno najavio novu saradnju sa proslavljenom voditeljkom Oprom Vinfri, kod koje je sa suprugom dao intervju koji je potresao temelje britanske monarhije. Ipak, ovog puta tema će biti nešto drugačija, a emsijia će se baviti mentalnim zdravljem.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading