Ljubav za ceo život

Prelepa ljubavna priča čuvenog para - Pet decenija sreće Lazara i Danice Ristovski!

Autor:

24.04.2021 12:45

Foto:

Foto:

Ljubav Danice i Lazara Ristovskog na prvo slušanje deluje poput nekog naučno fantastičnog filma, međutim istinita je, iskrena i zaista neverovatna!



U današnje vreme kada se na zajednicu zvanu brak gleda olako, ljubavi se gase i pre nego što počnu, parovi se razvode, a mukotrpne parnice traju godinama Lazar i Danica predstavljaju pravo osveženje. Popularni glumački par ove godine proslaviće 41. godišnjicu braka, a obzirom na godine, oboje su u zasluženoj penziji, te će u potpunosti moći da se posvete svojoj ljubavi, ali i porodici koja je od nedavno veća za još jednog člana - unuka Jovana.

Pročitajte i Baka Lila iz popularne serije 'Igra sudbine' u mladosti je izgledala ovako! (foto)

Dalibor Danilovic

 

Njihova ljubav datira još iz studentskih dana, mnogi si isčuđavaju njihovoj istrajnosti, ali Danica tvrdi da recept za uspešan brak - nema!

- Zajedno smo 40 godina. Sve što se događa za mene je prirodno. Ne razmišljam o detlajima, već o životu koji teče. A ljubav dobija oblik vode: tamo gde je staviš, gde se zadrži, takva i bude. Teče, ima svoje promene, ali je uvek tu. Nemam nikakav recept za brak: čovek je srećan ako mu se desilo nešto lepo - rekla je svojevremeno Danica za Novosti.

Dalibor Danilovic

 

Njihovog prvog susreta gospođa Ristovski rado se seća, obzirom na to da je on veže za dve stvari koje u njenom srcu imaju posebno mesto - njenog supruga Lazara i pozorište.

- Prvi put smo se susreli u Pozorištu 'Dvorište', u predstavi 'Mara Sad'. Potom u BDP ' Večeras improvizujemo' i 'Novo je doba', bili smo direktni partneri u TV drami 'Divlje meso'.

Pročitajte i Radost u porodici Ristovski - Danica i Lazar dobili su unuka!

Dalibor Danilovic

 

Lazar i Danica večnali su se u Beogradu, a svoju ljubav krunisali su sinovima Petrom i Jovanom. Naslednike su uspešno izveli na pravi put, Petar je uspešan producent i režiser, te je u srećnom braku sa glumicom Teodorm Živanović. S druge strane mlađi sin Jovan po zanimanju je ekonomista međutim izvesno je da će se i on oprobati u glumi. Nedavno, životu svojih roditelja dao je novu notu postavši otac preslatkom Bogdanu.

Dalibor Danilovic

 

- Najveća želja nam je da postanemo baba i deda. Ono čemu se neizmerno radujemo je da nam naš sin jovan i snaja Ljiljana podare novog člana porodice - istakla je Danica svojevremeno za Blic.

Savšren zaključak prelepe ljubavne priče kakva je Lazarova i Daničina, uspešna i srećna, ali pre svega zadovoljna porodica sasvim sigurno predstavljaju najveći uspeh čuvenog glumačkog para.

Dalibor Danilovic

 

Komentari. (0)

Loading