Duge noge sa malih ekrana - srpske TV voditeljke sa najdužim, najboljim ili najlepšim!

Autor:

13.04.2021 11:45

Foto:

Foto:

Srpske TV voditeljke i atraktivne duge noge - često im viđamo lica na malim ekranima, ali često nam se pogled spusti malo niže, pa još niže. Kod mnogih su vidljive, a mnoge ih prikazuju samo u posebnim prilikama. Evo ih sabrane, pa procenite čije su najseksepilnije



Marija Kilibarda dugonoga koliko može biti sa visinom od 1.82, često je u pantalonama ili dugim haljinama, ali kada pokaže ono što svi znamo da ima, stanemo pa se divimo.

Prelepa kakva jeste, nikada nije morala da se bavi eksponiranjem svojih aduta, jer na njoj je sve adut i svima nam je jasno kakva se lepota ocrtava ispod duge haljine.

Pročitajte i Marija Kilibarda ponovo zaljubljena - "Brak nije neophodan za kvalitetan odnos"

O životu Dragane Kosjerine malo se zna, jer nikada nije bila sklona skandalima. No, skandalozno lepe noge, ne mogu, a da ne izazovu. Dragana je često govorila o tome kako joj je posle uspešne manekenske karijere bilo teško da dokaže da nije samo atraktivno telo, već da radom i trudom ispunjava sebi zacrtane planove.

Ali niko nikada nije rekao da seksepil i marljivost ne idu zajedno, pa Dragana ume da pokaže čime je zavladala modnom pistom.


Dajana Paunović u početku svoje karijere, koju je započela sa 15 godina, bavila se pevanjem, a koliko su joj duge noge bile od pomoći da održi karijeru, procenite sami. Dajana je danas lice sa malog ekrana, ali njene noge i danas često izbijaju u prvi plan.

Pročitajte i Dajana Paunović donela važnu odluku - Sada je definitivno kraj!

Instagram

 


Rođena Sarajlijka, Maja Japundžić Nikolić, jedno je od omiljenih TV lica. Profesionalna i harizmatična ponela je 2012. godine titulu "ikone lepote". 

Pročitajte i Nekada tabu tema, a danas ističu otmenost, snagu i seksepil - Zlatno doba sakoa i pantalona u kompletu! (foto)

Jelena Jovanov

 

Jelena Jovanov

 

Nina Radulović, fantastično zgodna mlada mama, često ističe svoje bujno poprsje, pa bi se moglo reći da je njenim nogama nepravedno oduzeta prilika da je zastupaju.

Pročitajte i Nina Radulović i dalje oseća posledice - Voditeljka otkrila pravu istinu!

Jelena Jovanov

 

Adriana Čortan nekada manekenka, nesvakidašnje lepa voditeljka, blistala je po raznim TV emisijama.

Besprekorna figura i stil, uvek su bili na njenoj strani.

Pročitajte i Adriana Čortan - Snovi su postali stvarnost

Uostalom, pogledajte fotografije, pa procenite sami.


Marija Savić Stamenić ima svoju standardnu pozu kojom poziva svoje  pratioce na društvenoj mreži da pogledaju njenu emisiju. Noge su uvek prekrštene, atraktivna figura istaknuta, a kratka suknja naglašava dužinu nogu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading