Maja Šuput: Ne verujem da bi baš meni to trebala biti najveća trauma u životu

Autor:

08.03.2021 21:30

Foto:

Foto:

Hrvatska pevačica Maja Šuput željno iščekuje dan kada će na svet doneti svog naslednika. U međuvremenu, njeni obožavaoci sa njom dele lepe trenutke ali i nedoumice.



Hrvatska pevačica Maja Šuput (41) uskoro će postati majka prvi put, termin porođaja predviđen je za prvu polovinu marta. Vrlo je nestrpljiva i kako šaljivo kaže, još ništa nije čekala devet meseci.

Pročitajte i Ponosni roditelji oduševljeni: Maja Šuput radosne vesti podelila sa obožavaocima!

Instagram Maja Šuput

 

 

Veoma je ushićena, pa na svom Instagramu neretko deli novosti koje se tiču bebe. Često je pozirala ističući svoj trudnički stomak, a nedavno je sa obožavaocima podelila i ultrazvučni snimak bebe. U trudnoći maksimalno uživa, a kako kaže porođaja se ne plaši.

- Imam već neke godine, u mom životu već su se dogodile neke stvari sigurno teže od porođaja. Uz to, žene porođaje već decenijama uspešno odrađuju, pa nekako ne verujem da bi baš meni to trebala biti najveća trauma u životu - priča hrvatska pevačica.

Suprug Nenad Tatrinov i Maja oduševljeni su činjenicom da će uskoro postati roditelji. Pol bebe otkrili su u šestom mesecu trudnoće, na veoma popularan način, pomoću ,,kutije iznenađenja", a kada su iz nje izleteli plavi baloni, budući roditelji su se zagrlili, oduševljeni činjenicom da će dobiti sina.

Pročitajte i Maja Šuput i njen suprug nestrpljivo isčekuju novog člana porodice: Veselim se svakom centimetru života u sebi!

 

 

Zbog situacije sa korona virusom njen suprug Nenad neće moći da prisustvuje porođaju, a Maja je otkrila da će se uključiti putem video poziva.

Tokom devet meseci, svaki roditelj se zanima biranjem imena, a neki jednostavno ostaju neodlučni sve do momenta kada prvi put ugledaju svog naslednika 

- Ostavili smo odluku o njegovu imenu za trenutak kada dođe na svet. I dalje smo ostali, pritom, da ime ne bude tradicionalno ni uobičajeno, a tražili smo i ime koje ne nosi neko koga poznajemo. To baš i nije bilo lagano jer uvek znaš nekoga ko se tako zove, a bio je, ne znam, zločest u osnovnoj školi - rekla je Maja za kraj.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Cojka

10.03.2021 19:00

Odlicna ljubavna prica