Pripreme se privode kraju - Maja Šuput i njen suprug s nestrpljenjem isčekuju prinovu! (video)

Autor:

19.02.2021 14:00

Foto:

Foto:



Hrvatska pevačica Maja Šuput sitno broji do porođaja. Atraktivna plavuša prethodnih meseci uživala je u blagoslovenom stanju, a kako se dolazak njenog naslednika približava, Maja se trudi da sve bude na svom mestu, te obraća pažnju na svaki detalj kako bi spremno dočekala dolazak bebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Kako se u porodičnoj kući Maje Šuput i njenog supruga Nenada Tatarinova pripreme privode kraju, došao je red i na sklapanje kreveca. Posla se prihvatio njen izabranik, ne sluteći da će se cela situacija iskomplikovati, a dok se Nenad mučio sklapajući krevetac Maja je iskoristila priliku i ceo događaj dokumentovala je video zapisom, te ga je objavila na svoj Instagram profil.

- Tatica slaže kinderbet - poručila je Maja, dok se na snimku jasno čuje kako svom suprugu sugeriše da nešto ne radi pravilno - ne može to biti sve, nešto si ostavio - dobacivala je glumica, koja se dobro zabavila posmatrajući Nenada.

Pročitajte i Ponosni roditelji oduševljeni: Maja Šuput radosne vesti podelila sa obožavaocima!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Podsećanja radi, Šuputova bi trebala da se porodi u prvoj polovini marta. Maja je takođe nedavno za hrvatske medije otkrila da će uređivanje bebine sobe u potpunosti preuzeti na sebe, a u videu koji vam donosimo u nastavku možete videti kako radovi napreduju, ali i kako izgleda sklapanje pomenutog kreveca.