Ponosni roditelji oduševljeni: Maja Šuput radosne vesti podelila sa obožavaocima!

Autor:

17.12.2020 11:45

Foto:

Foto:



Prinova u dom pevačice Maje Šuput stiže u martu, a ona i njen suprug Nenad Tatrinov oduševljeni su činjenicom da će uskoro postati roditelji. Pevačica Maja Šuput otkrila je pol bebe u šestom mesecu trudnoće, a ona i njen suprug nisu skrivali radost.

Maja Šuput otkrila pol bebe na veoma popularan način, pomoću "kutije iznenađenja", a kada su iz nje izleteli plavi baloni, Maja i Nenad su se zagrlili, oduševljeni činjenicom da će dobiti sina.

Maja Šuput otkrila pol bebe

Ovaj za njih izuzetno emotivan trenutak pevačica je podelila na svom "Instagramu".

Zanimljivo je to da smo od početka pandemije stalno razgovarali o tome kako bi sada bilo najbolje. Bio je lockdown, nema noćnog života, putovanja. Saznala sam jednog jutra kad smo kretali na more, početkom jula. Koliko god da ste vi u životu spremni i koliko god to želite, onaj dan kad to saznate jednostavno upadnete u stanje šoka. Zablokirala sam, bila sam sama ujutru kod kuće i samo sam zanemila. Tri dana trebalo mi je da shvatim da je to istina i stalno sam mislila da je to neki san. Čekala sam muža da dođe po mene i tih sat vremena koliko sam ga čekala mislila sam da ću poludeti od čekanja - ispričala je nedavno Maja za "Večernji.hr".

Pročitajte i Maja Šuput i njen suprug nestrpljivo isčekuju novog člana porodice!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja uživa u svakom danu trudnoće, a nedavno je otkrila i da sa suprugom radi na ponovnom uređenju doma, a da će zadatak o osmišljavanju bebine sobe definitivno preuzeti na sebe i da će za svoju bebu stvoriti pravu bajku.