Turbulentnu godinu za nama obeležili su rastanci - Specifična situacija okončala brojne brakove!

Autor:

01.01.2021 17:45

Foto:

Foto:



Godina za nama bila je izuzetno turbulentna i stresna, s obzirom na nesvakidašnju situaciju u kojoj smo se svi našli, a koja je proizvod globalne pandemije korona virusa. Karantin, stres, briga i strah uticali su na brojne parove, pa su raskidi i razvudi bili učestali, kako među nepoznatima tako i među slavnim zvezdama.

U nastavku teksta donosimo vam listu poznatih raskida koji su obeležili ovu sumornu godinu za nama!

Dženifer Garner i Džon Miler

48-godišnja holivudska glumica u avgustu odlučila je da stavi tačku na dvogodišnju vezu s šest godina mlađim američkim biznismenom i izvršnim direktorom AOL-a Džonom Milerom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

Bred Pit i Nikol Poturalski

Ljubav holivudskog zavodnika i prelepe 29 godina mlađe manekenke Nikol Poturalski, koja je između ostalog bila i udata podigla je mnogo prašine. Međutim bila je kratkog daha. Za njihovu romansu saznalo se kada su uhvaćeni prilikom ukrcavanja na Bredov privatni avion. Bred Pit ju je tada poveo na jug Francuske, na imanje koje je kupio kao simbol ljubavi sa tokom braka s Anđelinom Džoli. Tačka na ovu ljubav stavljena je krajem oktobra.

Kejt Bekisejl i Gudi Grejs

47-godišnja glumica Kejt u oktobru je odlučila da iznenada prekine devetomesečnu vezu s kanadskim pevačem Gudijem Grejsom. Iako niko nije ni slutio na takav razvoj događaja, glumica je bila rešena da svoj život nastavi bez doskorašnjeg partnera, a ubrzo nakon zvaničnog rastanka, obrisala je sve zajedničke slike sa društvenih mreža, te je svog bivšeg otpratila sa Instagrama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goody Grace (@goodygrace)

Megan Foks i Brajan Ostin Grin

Glumački par koji je već dugih 16 godina zajedno, od čega deset u bračnoj zajednici, nikada nije krio da je njihov odnos imao brojne uspone i padove, međutim informacija da su stavili tačku na svoju ljubav mnoge je iznenadila. U maju Brajan Ostin potvrdio je spekulacije da se razvodi, te je naveo da ga je Megan ostavila. Ipak i dalje je mnogo stvari o krahu njihovog braka ostalo nerazrešeno.

Foto: Andreas Rentz/Getty Images for Paramount Pictures International

Majli Sajrus i Kodi Simpson

Američka pevačica Majli Sajrus letos je odlučila da prekine ljubav sa Kodijem Simpsonom nakon manje od godinu dana romanse. Par je otpočeo vezu u oktobru prošle godine nakon što se Majli razvela od glumca Lijama Hemsvorta, s kojim je u braku bila dve godine.

Pamela Anderson i Džon Piters

Jedan od najkotraveznijih brakova bio je ovaj između zvezde kultne serije 'Čuvari plaže' i filmskog producenta Džona Pitersa. Naime, Pamela je odlučila da pruži šansu 22 godine starijem Pitersu, ali je vrlo brzo shvatila da ova ljubav ipak neće uspeti, te se nakon svega 12 dana razvela od producenta. Vest o rastanku poprilično je iznenadila svetsku javnost.

Pročitajte i Pamela Anderson posle raskida sa fudbalerom: Slomljena sam, prevarena, boli kao pakao

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Rijana i Hasan Džamil

Jedan od sigurno najupečatljivijih rastanak bio je onaj Rijane i Hasana Džamila. Naime, pevačica je početkom 2020. godine odlučila da stavi tačku na ljubav s multimilionerom Hasanom, nakon tri godine. Par se razišao bez velike pompe, a razlog raskida i dalje nije poznat.