Ana Bekuta strahuje za svoju ljubav: Poznato je da ima slabo srce!

Autor:

04.01.2021 12:15

Foto:

Foto:



Milutin Mrkonjić je hospitalizovan, bila je vest koja je odjeknula u domaćim medijima u novogodišnjoj noći. Dugogodišnji partner pevačica Ane Bekute hospitalizovan je bolnici Dragiše Mišović, a iako se sumnjalo da je u pitanju korona, Milutinov nalaz bio je negativan, međutim, zbog lošeg stanja u kom mu se nalaze pluća ipak je zadržan u bolnici. Nedavno je priznao domaćim medijima kako se oseća, te otkrio da ni on ne zna na čemu je:

- Rezultati su negativni, ali na skeneru su videli neke promene, ne znam ni ja na čemu, pa se vodim kao kovid pacijent - istakao je Mrkonjić za Nova.rs, te je objasnio da je na virus testirana i njegova supruga Ana Bekuta, ali je ona negativna.

Pročitajte i Demantovale glasine: Ana Bekuta i Ceca Ražnatović objasnile šta su uradile sa novcem od države

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjic, foto: Ataimages

Nova godina za porodicu Ane i Milutin Mrkonjića krenula je turbulentno, a Bekuta je tokom gostovanja u emisiji Premijer - Vikend specijal otkrila kakvo je zdravstveno stanje njenog supruga, ali i da se jedne stvari plaši.

- Vodim računa o zdravlju, to su osnovne stvari. Uzajamno se čuvamo, negujemo, poštujemo i razumemo. Ne plašim se osim njegovog zdravstvenog stanja, to je bilo pod upitnikom. Ali je izašao iz toga. Pronašli smo lekove uz pomoć stručnjaka. Poznato je da ima slabo srce - istakla je Ana jedan od razlog zbog kojih je ovaj period izuzetno stresan za pevačicu. Međutim, uz njenu bezrezervnu podršku i ogromnu ljubav verujemo da će Milutin uspeti da iz svega izađe jači.