Jael Šelbija dobila laskavo priznanje, pa obožavaoce oduševila svojom posvećenošću! (foto)

Autor:

04.01.2021 13:30

Foto:

Foto:



Svake godine tradicionalno grupa nezavisnih kritičara proglašava najlepšu ženu na svetu, a ovog puta njihov izbog mnoge je iznenadio. Naime, 19-godišnja izraelska manekenka Jael Šelbija, čiji je san da postane svetski priznata glumica, prema njihovom mišljenju proglašena je za najlepšu ženu u godini za nama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yael Shelbia (@yaelshelbia)

Prelepa devojka, prodornih plavih očiju osim što se uspešno bavi modelingom, ne beži od svojih građansskih dužnosti, pa tako trenutno služi vojni rok u izraleskoj vojisci.

Javnost je za Jael saznala kada je stupila u emotivnu vezu s 16 godina straijim Brendonom Krofom, unukom američkog mogula Sumnera Redstouna, ali i skandala koji je usledio, kada je Krof prekršio sve protokole i ograničenja uzrokovana pandemijom kako bi posetio svoju izabranicu u Izraelu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yael Shelbia (@yaelshelbia)

Na društevnoj mreži Instagram izuzetno je popularna, a prati je skoro milion obožavalaca širom sveta. Nakon saznanja da je osvojila laskavu nagradu, ona se javnosti obratila sledećim rečima:

- Nikad ni u čemu nisam bila prva... Jako je lepo. Hvala svima koji su glasali. Cenim to svim srcem - istakla je Jael za Times of Israel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yael Shelbia (@yaelshelbia)

Šta vi mislite, da li je Jael zaslužila ovo priznanje?