Neverovatne optužbe na račun Emine Jahović - Pevačica strahuje zbog posledica!

Autor:

11.01.2021 20:30

Foto:

Foto:



Emina Jahović susreće se s zaista neverovatnim optužbama. Naime, ona se nedavno našla u centru skandala, nakon što su turski mediji preneli da je ona navodno odbila da plati dodatne usluge koje je koristila u hotelu gde je boravila u letovalištu Godžek.

Kako navode turski mediji, jedan od zaposlenih u pomenutom odmaralištu istakao je da Emina nije izmirila sva dugovanja prema hotelu, a još jedan interesantan detalj jeste da pevačica svake godine letuje upravo u tom hotelu, zbog čega je cela situacija zaista bizarna.

Emina Jahovic, foto: Jakov Simovic

- Emina kao i svake godine odmara sa svojom porodicom iz Srbije u jednom popularnom letovalištu u Godžeku. Ovog puta, Emina je na odmor stigla krajem leta, tu su boravili nekoliko dana, uživali su u moru i suncu i svemu što letnji odmor, ali i hotel pruža. Međutim ove godine situacija nije bila kao i svih prethodnih jer je Emina na kraju odmora sve zaposlene u hotelu stavila u komplikovanu situaciju - objašnjava izvor za turske medije, a prenosi Mondo.

- Jeli su, pili, a ništa nisu platili. Nisu čak ni bakšiši ostavili radnicima hotela. Osoblje hotela jurilo je Eminu kako bi naplatilo račun i imali smo mnogo problema sa tim - rekao je jedan od zaposlenih u hotelu.

Turski mediji nisu se tu zaustavili, već su objavili da se Emina navodno obratila i prekršajnom sudu u Turskoj s namerom da se pomenuta vest zabrani jer je 'ponižavajuća i šteti njenom ugledu'.

Pročitajte i Posle pet meseci veze: Emina Jahović i Sadetin Saran uslikani zajedno (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Pevačica se ovim povodom za sada nije oglašavala, međutim, njena PR služba izdala je saopštenje za javnost. Njen tim istakao je da navedene informacije nisu istinite.

- To je čista glupo*t. To je čista tabloidna priča i svi znaju da je Emina sasvim suprotno od onoga što je napisano, pre svega je velikodušna i sve je izmišljeno - rekli su iz pevačicine PR službe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)