Vesna Dedić - Sa Sanjom se nikad neću pomiriti!

Autor:

14.01.2021 15:20

Foto:

Foto:



Svađa voditeljki Sanje Marinković i Vesne Dedić zaintrigirala je javnost, a vest o prekidu dvodecenijskog prijateljstva pobudila radoznalost i pitanje zbog čega je do toga došlo. Prema navodima anonimnog izvora, Sanja nije ispoštovala određene dogovore koje je imala s Vesnom, što je nju povredilo. Pošto nije iskoristila ni drugu šansu koja joj je data, Vesna je rešila da prijateljstvo trajno okonča.  (Pročitaj: Kraj dugogodišnjeg prijateljstva – Vesna Dedić i Sanja Marinković raskrstile jedna s drugom)

- Naše prijateljstvo ne postoji duže od godinu dana. Nikada u javnost ne bih izašla s time da niste kontaktirali s nama. Ali s obzirom na njene postupke u poslednje vreme, tačnije ove afere "kovid elita", moram da se oglasim. Zbog njenih objava istrpela sam posledice i profesionalne prirode i profesionalne časti. Zbog "kovid elite" sam prinuđena da se javno oglasim - izjavila je Vesna za "Kurir".

Svađa voditeljki kulminirala je nakon slučaja "covid"

Krajem prošle godine, Sanja je izavala negodovanje šire javnosti kada je na Instagramu objavila sliku iz jednog prestoničkog restorana. Tamo je uživala u društvu prijatelja i pojedinih kolega, a  objavu je propratila natpisom "covid elita" i "malo zabave nije nikoga ubilo". Iako je sliku i neumesni komentar ubrzo obrisala, postala je trn u oku svima koji su poštovali propisane mere zaštite od korona virusa, što je tada značilo i zabranu okuljanja nakon 20h.

Sticajem okolnosti, na istom mestu i u isto vreme našla se i Vesna, koja je večernje sate iskoristila da proslavi rođendan u društvu prijatelja. Iako se ne nalazi na fotografiji koju je objavila Sanja, mnogi su je osudili zbog toga što ne poštuje pravila o zabrani okupljanja.

S obzirom na to da je njihovo prijateljstvo poljuljano znatno ranije, sigurno postoji još neki razlog za zahlađenje odnosa. Voditeljka "Balkanske ulice" o tome nije želela da govori.

- O drugim stvarima, razlozima, pitanjima, potpitanjima ne bih pričala, zaista - rekla je Vesna. Sanjinu izjavu da se nisu posvađale, već samo udaljile takođe nije komentarisala. Na pitanje o mogućem pomirenju dala je konkretan odgovor.

- Nema šanse za pomirenje, nema šanse ni da pričam o tome. Šanse za pomirenje - ne, nikada! - rekla je Vesna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Na novinarske pozive koji bi predstavili njenu stranu priče Sanja Marinković nije odgovorila.

Lana Dedić

Autor