Vesna Dedić - Sa Sanjom se nikad neću pomiriti!

Autor: Lana Dedić

14.01.2021 15:20

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA images

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA imagesSvađa voditeljki Sanje Marinković i Vesne Dedić zaintrigirala je javnost, a vest o prekidu dvodecenijskog prijateljstva pobudila radoznalost i pitanje zbog čega je do toga došlo. Prema navodima anonimnog izvora, Sanja nije ispoštovala određene dogovore koje je imala s Vesnom, što je nju povredilo. Pošto nije iskoristila ni drugu šansu koja joj je data, Vesna je rešila da prijateljstvo trajno okonča.  (Pročitaj: Kraj dugogodišnjeg prijateljstva – Vesna Dedić i Sanja Marinković raskrstile jedna s drugom)

- Naše prijateljstvo ne postoji duže od godinu dana. Nikada u javnost ne bih izašla s time da niste kontaktirali s nama. Ali s obzirom na njene postupke u poslednje vreme, tačnije ove afere "kovid elita", moram da se oglasim. Zbog njenih objava istrpela sam posledice i profesionalne prirode i profesionalne časti. Zbog "kovid elite" sam prinuđena da se javno oglasim - izjavila je Vesna za "Kurir".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

Svađa voditeljki kulminirala je nakon slučaja "covid"

Krajem prošle godine, Sanja je izavala negodovanje šire javnosti kada je na Instagramu objavila sliku iz jednog prestoničkog restorana. Tamo je uživala u društvu prijatelja i pojedinih kolega, a  objavu je propratila natpisom "covid elita" i "malo zabave nije nikoga ubilo". Iako je sliku i neumesni komentar ubrzo obrisala, postala je trn u oku svima koji su poštovali propisane mere zaštite od korona virusa, što je tada značilo i zabranu okuljanja nakon 20h.

Sticajem okolnosti, na istom mestu i u isto vreme našla se i Vesna, koja je večernje sate iskoristila da proslavi rođendan u društvu prijatelja. Iako se ne nalazi na fotografiji koju je objavila Sanja, mnogi su je osudili zbog toga što ne poštuje pravila o zabrani okupljanja.

S obzirom na to da je njihovo prijateljstvo poljuljano znatno ranije, sigurno postoji još neki razlog za zahlađenje odnosa. Voditeljka "Balkanske ulice" o tome nije želela da govori.

- O drugim stvarima, razlozima, pitanjima, potpitanjima ne bih pričala, zaista - rekla je Vesna. Sanjinu izjavu da se nisu posvađale, već samo udaljile takođe nije komentarisala. Na pitanje o mogućem pomirenju dala je konkretan odgovor.

- Nema šanse za pomirenje, nema šanse ni da pričam o tome. Šanse za pomirenje - ne, nikada! - rekla je Vesna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Na novinarske pozive koji bi predstavili njenu stranu priče Sanja Marinković nije odgovorila.

Lana Dedić

Autor