Kraj dugogodišnjeg prijateljstva - Vesna Dedić i Sanja Marinković raskrstile jedna s drugom

Autor:

13.01.2021 12:00

Foto:

Foto:Da u teškim vremenima puca sve, pa i prava prijateljstva, potvrđuje i slučaj popularnih voditeljki. Prema pisanju domaćih medija, Vesna Dedić i Sanja Marinković u zavadi su mesecima, a njihovo prijateljstvo je prekinuto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Vesna Dedić i Sanja Marinković - Prijateljstvu je došao kraj

Iako se ne zna tačan razlog koji je doveo do toga, pojavile su se informacije da je Sanja nekim postupcima povredila svoju najbolju prijateljicu.

- Od decembra 2019. godine Sanja i Vesna su se udaljile. Svaka od njih je krenula na svoju stranu. Nekoliko puta su probale da "spasu" prijateljstvo, međutim, nije im pošlo za rukom. O tome da njih dve više nisu dobre, svedoči i činjenica da ih mesecima nismo videli zajedno na javnim dešavanjima, kao i da ne postoji ni jedna zajednička fotografija na društvenim mrežama od početka prošle godine. Kako se šuška, do prekida prijateljstva došlo jer je Sanja određenim lošim postupcima povredila Vesnu - izjavio je neimenovani izvor blizak voditeljkama. (Pročitaj: Sanja Marinković: Zbog sina smo emocije ostavili po strani!)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Vesna Dedić potvrdila je tačnost informacije, ali svoj postupak nije želela da objašnjava onima kojih se to ne tiče:

- Tačno je da godinu dana nismo u bliskim odnosima. S obzirom da nisam državni funkcioner, nemam dužnost da javnosti objašnjavam sve svoje postupke. Međutim, pošto je posle afere koje su izazvale neke Sanjine objave na Instagramu bio ugrožen moj profesionalni integritet, prinuđena sam da i javno kažem: Sanja Marinković odavno nije moj prijatelj - izjavila je Dedićeva za "Blic".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Sanja Marinković je trenutnu situaciju opisala nešto blažim rečima:

- Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine. Kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, interesovanja i odnosi u životu svakog od nas sa godinama menjaju, tako se i dinamika naših odnosa promenila - izjavila je o prijateljstvu sa Vesnom. (Pročitaj: Vesna Dedić surovo iskrena: Živimo u vremenu seksualno frustriranih muškaraca!)

Lana Dedić

Autor