Vesna Dedić surovo iskrena: Živimo u vremenu seksualno frustriranih muškaraca!

Književnica Vesna Dedić poznata je kao osoba koja nema dlake na jeziku!

Popularna književnica prepoznatljiva je po svom britkom jeziku. Vrlo često govori o temama o kojima drugi ne žele, nema pardona, te je uvek surovo iskrena. Jedna od tema koja uvek izaziva mnogo interesovanja, a retko ko se usuđuje iskreno da govori o njoj su i muško-ženski odnosi. Vesna je i ovog puta opravdala svoju reputaciju te je dala svoje viđenje kompletne situacije.

Čitateljke mi se žale da su im muževi opsednuti porno sadržajem na internetu i da ih zbog toga zanemaruju. Godinama tvrdim da je glavni problem Srbije to što su žene nevoljne i što noću gledaju u leđa muškaraca umesto da spavaju u njihovom zagrljaju. – Rekla je voditeljka za ‘Mondo‘ i dodala:


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna) on

Živimo u vremenu u kojem ima mnogo seksualno frustriranih muškaraca i još više seksualno agresivnih žena. Devojke se u poslednjih deset godina nude kao paprike na pijaci krajem leta, kad im je cena najniža i kad se prodaju u džakovima. kad žene ponovo dovedu muškarce u situaciju da se bore za njihov pogled, biće manje onih ‘umornih’ kojima nije do bliskosti i vođenja ljubavi. – Zaključila je Vesna Dedić.

Pročitajte i: Vesna Dedić: U društvu raspevanog prijatelja (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna) on

Autor: Gloria.rs
Foto: Mirko Tabašević, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi