On je njen vitez! Maja Nikolić se ničega ne boji kada je sa suprugom

Autor:

03.02.2021 15:00

Foto:

Foto:



Popularna voditeljka Maja Nikolić već više od dve decenije ulepšava televizijske emisije na raznim kanalima. Svojom pojavom pleni i nikoga ne ostavlja ravnodušnim a britkim jezikom i umom oduševljava postavljajući pitanja koja sve zanimaju.

Prirodno lepa i uvek nasmejana Maja je od kada se pojavila na javnoj sceni. Pored brojnih poslovnih uspeha koje niže, voditeljka vešto čuva svoju oazu mira i sigurnosti - muža Aleksandra, ćerke Teu i Tiju i sina Darka.

Jednu od najlepših voditeljki više od 20 godina za ruku drži Aleksandar Nikolić, uspešni ekonomista a njihova životna priča važi za jednu od najlepših. Naime, na letu za Atinu pre skoro dve i po decenije, Maja nije ni slutila da će sresti ljubav svog života. Upoznali su se u avionu, i nedugo zatim započeli ljubavnu romansu koja odoleva vremenu i životnim izazovima, a koliko su i dalje zaljubljeni najbolje pokazuju zajedničke fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Nikolić (@majanikolicmaja)


Njihove živote upotpunili su ćerke i sin, a Maja je jednom prilikom izjavila da se trude da im pruže sigurnost, da znaju kako su mama i tata uvek uz njih ma šta se dešavalo i da im je porodica uvek baza kojoj se vraćaju.

Lepa voditeljka ne krije koliko je srećna i voljena sve ove godine, a primer za to je i njen odgovor na pitanje koga smatra vitezom 21. veka.

,,Moj muž, zato što se uvek osećam zaštićeno." - izjavila je Nikolićka.

Pročitajte i Maja Nikolić je najsrećnija tetka na svetu: Moja Željka je danas dobila preslatku devojčicu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Nikolić (@majanikolicmaja)


Sa pravom svako za nju može reći da živi bajku, uspešna, ostvarena i voljena žena koja pleni samo pozitivnom energijom i širokim osmehom!