Maja Nikolić: Prijateljski rastanak i novo životno poglavlje

Autor:

26.06.2019 18:00

Foto:

Foto:



Jedno od najlepših televizijskih lica, voditeljka Maja Nikolić koja se gotovo dve decenije bavi novinarstvom, donela je tešku odluku.

Voditeljka koja je karijeru započela na RTS-u, a poslednje tri godine vodi emisiju "150 minuta" na Prvoj TV, odlučila je napusti matičnu kuću.

- Iako je za publiku možda ovo iznenađenje, o ovoj temi sam već neko vreme razgovarala sa mojim timom i menadžementom televizije. Odluka nije bila ni malo laka jer radim sa vrhunskim profesionalcima, možda najboljim timom do sada. Ovde je mnogo mojih kolega sa kojima sam započela karijeru, a u međuvremenu sam na Prvoj upoznala još mnogo divnih, talentovanih ljudi. Ne postoji nikakav loš razlog ili nezadovljstvo, donela sam odluku nakon mnogo razmišljanja, iz privatnih razloga. Razgovarali smo mnogo, menadžment je pokazao razumevanje i sigurno znam da se rastajemo u najlepšem prijateljskom tonu. Znam da ću ovde uvek imati prijatelje - izjavila je Nikolićeva u zvaničnom saopštenju Prve TV.

Dalji poslovni planovi popularne voditeljke još uvek nisu poznati, a da li ćemo je uskoro gledati u novom formatu na nekoj drugoj televiziji, ostaje da se vidi.

 

Maja Gašić

Autor