Zoi savete najčešće traži od tetki Nataše i Kristine: Najsličnijeg smo senzibiliteta!

Autor:

08.02.2021 20:30

Foto:

Foto:



Sara Šekularac, publici poznata kao Zoi, izuzetno je ekstravagantna mlada umetnica. Njen rad svaki put iznova izazove burne reakcije publike, a njen u najmanju ruku drugačiji izgled, fascinira sve. Ipak, pitanje koje se najčešće postavlja u javnosti vezuje se za njen emotivni život, o kome Zoi izuzetno malo govori.

- Umem da se zaljubim dva puta nedeljno, ali na kraju dana shvatim da je to neka samoproizvedena kratkoročna euforija, a ne ljubav. Možda sam se jednom stvarno zaljubila, a možda ni tada. Ne znam. Mnogo mi je sve to kompleksno, kao i moje emocije koje mi često nisu jasne - počela je Sara priču o svom emotivnom životu.

Ponekad je teška, kaže, ali u ljubavi zaboravlja na posesivnost i partneru do kraja pruža razumevanje.

- Kažu da sam generalno teška osoba, što nije da nije istina, ali mislim da u emotivnom smislu stvarno nisam. Ako postoje poverenje i kompatibilnost, nema potrebe za time.

Zoi ipak smatra da je poverenje temelj svega, kada je ljubav u pitanju. Ipak, emotivnom partneru, jedno ne bi oprostila:

- Bez poverenja se ne može, isto tako verujem da nikada ne bih mogla da pređem preko prevare. Mada, nikada se ne zna. Čovek kada nekoga voli, spreman je da žrtvuje dosta toga, pogotovo ako su tu umešani brak, deca - kaže ona za magazin "Story".

Iako više voli da udari glavom o zid, za emotivni savet, najšeće se obrati tetkama Nataši i Kristini Bekvalac.

- S njima razgovaram jer smo najsličnijeg senzibiliteta i stvarno ih u potpunosti razumem, kao i one mene. Volim da čujem šta imaju da kažu, ne poslušam ih uvek, naravno, što ide na moju štetu, ali osoba sam koja mora mnogo puta da udari glavom o zid pre no što se osvesti.

Pročitajte i Zoi: Moja tetka Nataša Bekvalac se previše udavala! (video)

Saru, koja je na društvenim mrežama danas veoma popularna neretko prate komentari da je za jednu ženu možda i previše muževna.

- Posedujem dve strane ličnosti i biram u kom momentu će koja prevladati. Istina je da imam muški mozak i karakter i ne znam kako da se osećam tim povodom.

Zbog toga se mnogi neretko pitaju, da li bi u emotivnom smislu mogla da joj se dopadne neka žena.

- Trenutno me ne interesuju ni muškarci ni žene, ali svakako da mislim da ljubav ne bira pol - iskrena je ona.