'Amadeus' bend ostao bez još jednog člana: Vreme je za rastanak!

Autor:

10.02.2021 18:30

Foto:

Foto:Velika tragedija zadesila je Amadeus bend u godini za nama, poznati sastav ostao je bez velikog prijatelja i kolege, bubnjara Bojana Zlatanovića Tokana, koji je nažalost izgubio bitku sa korona virusom. Velika tragedija s kojom su se susreli članovi benda dovela je do toga da jedan od članova odluči da svoju karijeru nastavi sam, te da napusti bend.

Pomenutu odluku doneo je gitarista Milan Kordulup, koji je nakon 15 godina koliko je bio član Amadeus benda, svojim obožavaocima na društevnim mrežama obelodanio svoju odluku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Kordulup (@milan.kordulup)

- Dragi prijatelji, nakon 15 godina saradnje sa grupom "Amadeus" došlo je vreme za rastanak. Potpuno je normalno da u životu dođe trenutak kada se naše želje i vizije razlikuju, pa sam iz tih razloga i odlučio da je vreme da zatvorim ovo poglavlje i promenim putanju, a da momci iz benda nastave dalje bez mene. U avgustu 2005. godine dobio sam poziv da sviram i stvaram muziku sa najvećim bendom popularne muzike u našoj zemlji u tom trenutku. Proteklih 15 godina prošlo je munjevito. Bilo je to jedno nezaboravno putovanje i svakako nešto što je ostavilo dosta toga u mom sećanju. Rado ću se prisećati svih anegdota, kontinenata, država i gradova koje smo prošli zajedno, teških trenutaka, ali najviše osmeha koji je retko kad silazio sa lica. Veoma sam zahvalan svakom od momaka iz benda ponaosob, pošto sam imao prilike da od svakog ponešto naučim - napisao je Milan, te nastavio:

Pročitajte i Još jedna u nizu tragedija, preminuo bubnjar Amadeus benda Bojan Tokan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Kordulup (@milan.kordulup)

- Iskoristio bih priliku i da se zahvalim svim bivšim menadžerima i saradnicima, svim tehničarima i vozačima, dragim ljudima bez kojih svakako ne bismo uspeli nas petorica da izguramo sve ovo. Dosta toga je iza nas! Na kraju, ali nikako najmanje bitno - ogromno hvala publici. Najveće hvala bratu Tokanu koji je inicirao da dobijem poziv da sviram u bendu sada već davne 2005. "Amadeusu" želim puno sreće i uspeha u daljem radu, još mnogo dobrih pesama i velikih koncerata - zaključio je doskorašnji gitarista Amadeus benda.