Velika radost u kraljevskoj porodici - Hari i Megan potvrdili srećne vesti!

Autor: Vanja Vladičić

15.02.2021 12:20

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Chris Jackson Chris Jackson Collection via Guliver

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Chris Jackson Chris Jackson Collection via GuliverO trudnoći Megan Markl mnogo se pisalo prethodnih meseci, međutim nismo dobili zvaničnu potvrdu o blagoslovenom stanju vojvotkinje od Suseksa sve do sada.

Naime, princ Hari i njegova voljena supruga Megan Markl očekuju prinovu, koja će kako prenose strani mediji, zbližiti porodicu i izgladiti odnose koji su potpuno zahladneli nakon preseljenja Harija i Megan u Sjedinjene Američke Države.

Pročitajte i Hari i Megan prelepom fotografijom čestitali Božić - Jedan detalj oduševio je sve!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Srećne vesti potvrdio je i njihov portparol, koji je istakao da će dvogodišnji Arči postati stariji brat - vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su oduševljeni što će dobiti drugo dete - dodao je portparol.

Dejli Mejl dalje izveštava da se među prvim čestitkama našla ona kraljice Elizabete II, koja je paru čestitala u ime cele kraljevske porodice. Kraljica je srećne vesti podelila sa porodicom nakon što su Megan i Hari obelodanili trudnoću. Kako dalje navodi britanski list, Hari i Megan prvo su o trudnoći obavestili kraljevsku porodicu, a nakon toga i sve ostale.