Potez koji bi Hariju i Megan mogao da zatvori vrata Bakingemske palate?

Autor:

23.02.2021 13:40

Foto:

Foto:



Od kako je objavio da očekuju drugo dete, slavni bračni par pojavio se prvi put u javnosti u kratkom videu. Megan i Hari objavili su prošle godine da su sklopili ugovor o snimanju autorskog podkasta sa servisom za striming muzike, a američki mediji su pisali da je reč o saradnji vrednoj 30 miliona funti.

Kako je Megan navela u kratkom pojavljivanju, ona i princ koriste podkast pod nazivom Aršivel Audio za značajne razgovore čiji je cilj da inspirišu, izazovu i edukuju. Ona je istakla da će njihov podkast govoriti u ime onih čiji glasovi možda ne stižu do javnosti, a Hari je dodao da im je ideja da stvore siguran prostor gde će ljudi bez straha moći da pokažu svoju ranjivost.

Pročitajte i Velika radost u kraljevskoj porodici - Hari i Megan potvrdili srećne vesti!

Megan i Hari, foto: Chris Jackson/Getty Images via Guliver

Bliži se 7. mart, kada će gostovanje Harija i Megan kod Opre Vinfri biti emitovano na ,,CBS"-u. Snimanje emisije je već uveliko u toku, a u javnosti se vode polemike oko izbora tema slavne voditeljke. Naime, prema pisanju pojedinih medija od emisije ne treba očekivati da se dotiče goruće teme oko tzv. afere Megzit, dok sa druge strane, krugovi bliski voditeljki insistiraju na njenoj potpunoj autonomjiji u pogledu izbora tema.

Dok javnost Iščekuje pojavljivanje Megan i Harija kod Opre Vinfri Bakingemska palata odbija da komentiše bilo šta o intervjuu koji će se emitovati samo šest nedelja pre 95. rođendana kraljice Elizabete II i uoči proslave 100. rođendana princa Filipa, koji se ovih dana nalazi u bolnici.