Naomi Kembel susrela se sa velikim problemom - bivši dečko zahteva milionsku odštetu!

Autor:

08.09.2020 13:15

Foto:

Foto:



Naomi Kembel poznata je po teškom karakteru i mnogim propalim vezama, a koje su se neretko završavale nasiljem...

Sada je jedan od bivših partnera tuži jer odbija da mu vrati pozamašan iznos novca, a koji je pozajmila od njega u toku veze. Iako njegovi računi broje milijarde, ruski biznismen Vladislav Doronin odlučio je da naplati sve što je tokom petogodišnje veze pozajmljivao svojoj tadašnjoj devojci.

Supermodel i jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena, Naomi Kembel, očekuju naporni dani i suačavanje sa pravnim problemima.

Naime Naomi će se uskoro naći pred sudijom kako bi objasnila situaciju iz svog ugla oko tužbe bivšeg partnera. Par je u vezi proveo pet godina i to od 2008. do 2013. godine, a tokom tog perioda Doronin je slavnom supermodelu pozajmio pozamašnu sumu novca koju ona navodno nije vratila.

Mršava po svaku cenu: Ovo je surova dijeta Naomi Kembel 

 

On je protiv svoje bivše devojke podneo tužbu vrednu nekoliko miliona dolara u kojoj tvrdi da Naomi odbija da mu vrati novac koji joj je dao. Osim toga Doronin tvrdi kako ona, osim novca, ne želi da vrati ni neke stvari čija je vrednost oko tri miliona dolara.

Uz čak 34 godine radnog staža u manekenstvu, Naomi na računu ima oko 40 miliona dolara, i ne želi da se odrekne ni jednog centa, te će ići na sud.

Zašto je sada, sedam godina kasnije ruski milijarder Doronin odlučio da traži svoj novac i dragocenosti nazad još uvek je nepoznato, ali očekujemo rasplet situacije u narednim danim.

Naomi Kembel leti u zaštitnom odelu

Poznata po prekoj naravi i izraženom temperamentu

Podsetimo, Naomi se pred haškim sudom našla i 2010. godine kada je morala da opravda tri 'krvava' dijamanta koje je 1997. godine dobila na poklon od bivšeg liberijskog predsednika Čarlsa Tejlora, koji je kasnije osuđen zbog ratnih zločina.

Osim Doronina, Naomi se zabavljala i sa Robertom de Nirom, basistom U2 Adamom Klejtonom za kojeg se i verila, bivšim mužem Pamele Anderson, Tomijem Lijem, Bokserom Majkom Tajsonom te italijanskim biznismenom Flavijem Briatoreom, kojem je na kraju veze porazbijala sve staklene predmete u kući.