Amal nastavlja opasnu igru - Izbacila je supruga Džordža Klunija iz porodične kuće?

Autor:

15.09.2020 10:48

Foto:

Foto:Poznati bračni par prolazi kroz jako turbulentan period u životu, ako je verovati medijima verovatno i presudan po njihovu dugogodišnju romansu.

59-godišnji Džordž Kluni i 41-godišnja Amal Alamudin česta su tema stranih medija, jer se osim nesuglasica oko toga hoće li život, kada trogodišnji blizanci budu kretali u školu nastaviti u Los Anđelesu ili se preseliti u London, bore i s problemima u braku koji je navodno pred raspadom.

Iako se konstantno nagađa kako bi uskoro mogli okončati brak čini se kako mu je nedavno zaista došao kraj jer je supruga Amal glumca isterala iz kuće nakon što nije hteo ni da razmotri njenu ideju o još jednom detetu, prenosi Entertainment Time.

Pitanje koje intrigira ceo svet: Da li će Džordž Kluni biti kum kraljevskoj bebi?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by George Clooney (@georgeclooneyofflcial) on Jun 24, 2020 at 2:02am PDT

Naime bračni par se nedavno toliko žestoko posvađao da je Kluni odmah napustio kuću u kojoj trenutno stanuju. Kako izveštavaju strani mediji, već gotovo meec dana žive na različitim adresama, a povod za potpuni kolaps situacije bila je rasprava o novoj prinovi. Iako se još odavno nagađalo kako je želja 42-godišnje Amal da izgradi veliku porodicu mogla da predstavlja problem 59-godišnjem glumcu, koji je već dobar deo život proživeo, čini se da su prognoze bile istinite.

Amal se igra s vatrom: Džordž Kluni strahuje za sigurnost njihovih blizanaca

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amal Alamuddin Clooney (@amalclooneyofficial1) on Oct 2, 2019 at 12:13pm PDT

Džordž planira da svoj mir potraži u okviru porodične kuće koju će renovirati prema svojim potrebama.

Par se navodno upustio u renoviranje porodične kuće u Los Anđelesu i proširenju objekta za još tri dodatne kućice, ako je verovati stranim medijima, sve je to ideja 59-godišnjeg zavodnika koji želi svoj mir daleko od supruge i dvoje male dece.

Iako su već više od šest godina u braku, o njihovim neprebrodivim problemima u zajednici mediji ne prestaju da izveštavaju. Supružnici se za sada brane ćutanje, ali kako pišu strnai portali, čini se da je ovog puta stvarno došlo do kraha velike romanse.

Džordž Kluni: Elegantni džentlmen na odmoru u Italiji (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amal Alamuddin Clooney (@amalclooneyofficial1) on Apr 14, 2019 at 9:30pm PDT