Da li će upravo on vratiti osmeh na lice atraktivnoj glumici Jeleni Veljači?

Autor:

16.09.2020 20:21

Foto:

Foto:Jelena Veljača, atrkativna glumica i producentkinja veoma često spajana je sa različitim muškarcima, od kada se razvela od supruga Dražena Čučeka.

Hrvatska glumica nedavno je raskinula vezu sa Ivanom Galom i od tada je spajaju sa gotovo svakim muškarcem, u čijem je društvu vide. Ipak sudeći po poslednjim natpisima hrvatskih medija, novi dečko Jelene Veljače je Vito Turšić, bivši savetnik Kolinde Grabar Kitarović.

Hrvatski mediji o ovoj romansi pišu od kada su Vito i Jelena fotografisani u jednom kafiću, kada ju je Vito poljubio.

Iskra ljubavi rodila se početkom jula, kada je Jelena gostovala u podkastu, koji je vodio Vito. Tada je glumica podelila zajedničku objavu na Instagramu i napisala da joj je bilo uživanje da razgovara sa Vitom.

Tom prilikom glumica je na šaljiv način koketirala sa Vitom, za koga se veruje da je njen novi emotivni partner.

Jelena Veljača ponovo je srećna u ljubavi: Ovo je njen novi partner (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on Jun 7, 2020 at 2:37am PDT


Posle razvoda, Jelena je prošla kroz težak period, a tada je iskreno rekla da je za nju to iskustvo emotivno iscrpljujuće.

Razvod zaista jeste traumatična stvar za svaku ženu i muškarca. On nije lagan, težak je i treba dati vremena činjenici da prihvatiš da je ljubav nestala, jer se svi sigurno venčavamo srcem i verujemo da će to trajati večno. Treba dati vremena ljubavi da se transformiše, da se pretvori u prijateljstvo, a kada još imate dete, onda u jednu vrstu lojalnosti koja nema veze s emotivnim, ljubavnim odnosom. Nikada nisam skrivala da mi je jako teško što smo se Dražen i ja razveli i oboje smo tome pristupili zrelo i s trudom da ostanemo dobri roditelji Leni – iskrena je ona o odnosu sa Draženom.

Posle raskida sa Ivom, prošla je kroz jednu fazu emotivnog oporavka, ipak, možda je Vito taj koji će na njeno lice vratiti osmeh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on Sep 10, 2020 at 12:51pm PDT