Nataša Bekvalac i dalje veruje: Oko ljubavi se sve vrti, zbog nje se živi!

Autor:

03.10.2020 19:10

Foto:

Foto:Nataša Bekvalac iako je mnogo puta bila povređena, te je patila, još uvek nije odustala od prave, istinske ljubavi!

Nataša Bekvalac izgleda nikada nije odustala od ljubavi. Nekoliko puta istakla je da „gubi glavu“ kada je zaljubljena i da bira da još veruje u pravu ljubav. Ipak, često koristi priliku da na duhovit način iskaže svoje mišljenje o muško-ženskim odnosima.

Sada na muško-ženske odnose gledam drugačije, ali nisam izgubila veru u ljubav. Ona je uvek centralna tema u mom životu, oko nje se sve vrti, zbog nje se živi ‒ otkrila je nedavno za „Srpski Telegraf“.

Nataša Bekvalac otkrila tajnu roditeljstva – moj najveći uspeh su moja deca!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 12, 2020 at 11:50am PDT

Nataša Bekvalac o muškarcima ima određeno mišljenje, a s obzirom na iskustvo iz tri braka nedavno ga je duhovito iznela i na društvenim mrežama.

Ako ne želite da vas muž vara ‒ nemate muža“, napisala je nedavno na svom „Instagram“ storiju.

Onda je u intervjuu koji je nedavno dala povodom četrdesetog rođendana detaljno objasnila tu duhovitu dosetku.

Nemam animozitet prema muškarcima, volim da se našalim i to uvek činim isključivo na svoj račun. Nisam ovim htela da uvredim nečiji brak ili vezu, samo sam svedok mnogih lažnih odnosa gde su u moralisanju najglasniji oni koji bi trebalo da budu veoma tihi. Smatram da je vernost, kada su muškarci u pitanju, stvar odluke, a ja, eto, nisam imala privilegiju ni čast da upoznam nijednog koji je to odlučio. Možda mi je potrebno vreme da ponovo poverujem da bezuslovna ljubav između muškarca i žene postoji ‒ rekla je Nataša Bekvalac o muškarcima i muško-ženskim odnosima.

Zoi: Moja tetka Nataša Bekvalac se previše udavala! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 4, 2020 at 12:42pm PDT

Nadamo se da je prava ljubav bila jedna od njenih rođendanskih želja i da će prelepa Nata uskoro biti srećno zaljubljena.