Kanje Vest priznao poraz, ali najavio novu kandidaturu: Borba za Ameriku tek počinje!

Autor:

05.11.2020 12:20

Foto:

Foto:Američki reper Kanje Vest ne gubi nadu, iako je izgubio ovogodišnje izbore, najavljuje novu kandidaturu!

Američki narod i dalje ne zna ko će zvanično biti novi predsednik, ali ipak jedna stvari je sigurna - to neće biti reper Kanje Vest.

Nakon što je saznao da za aktuelni predsednikom Donaldom Trampom i demokratom Džoom Bajdenom zaostaje nekoliko desetina miliona glasova, Kanje je priznao poraz ali je i najavio da će se kandidovati za naredne izbore, te je na Tviteru objavio svoju fotografiju uz opis - Kanye 2024.

Pročitajte i: Poznati reper potpuno poludeo – Kanje Vest samoprozvani Mojsije? 

Dobitnik prestižne Gremi nagrade je u utorak u Vajomingu glasao sam za sebe, te je svoj poduhvat obeležio fotografijom koju je takođe objavio na društvenim mrežama.

- Danas prvi put u životu glasam za predsednika SAD-a i to za nekog kome verujem - za sebe! - Poručio je reper.

Osim svog, popularni reper prikupio je još 60-tak hiljada glasova, a njih najviše osvojio je u Tenesiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ye (@kanyewest) on Nov 3, 2020 at 4:45pm PST

Podsećanja radi, Kanje Vest uložio je zaista veliku količinu novca u svoju kampanju, a veoma je angažovan i na društvenim mrežama. Reper konstatno podstiče ljude na razmišljanje, želi da digne svest o ravnopravnosti, ali i da iskoreni siromaštvo i glad. Da li će zaista uspeti u svojim namerama ne znamo, ali predpostavljamo da reper neće odustati tako lako od svojih ciljeva, te očekujemo da će njegova podrška do sledećih izbora znatno porasti.