U njenom životu sve je bilo savršeno osim jednog detalja: Zbog čega se kaje prelepa Sofija Loren?

Autor:

06.11.2020 19:30

Foto:

Foto:Filmska diva Sofija Loren živela je savršen život, međutim postoji jedan detalj zbog koga se čak i ona kaje!

Sofija Loren (86) se nakon jedne decenije prošle godine ponovo vratila kamerama i ulogama. Ona je u devetoj deceniji odlučila da zaigra u ostvarenju koje režira njen sin Eduardo Ponti. Njeno poslednje filmsko pojavljivanje je bilo 2010. u izuzetnom ostvarenju “My House Is Full of Mirrors“, a godinu dana pre toga ostvarila je veliki uspeh pojavljivanjem u filmu “Nine”, sa Penelope Kruz i Nikol Kidman.

Pročitajte i: Sofija Loren u novoj ulozi – Ikona Holivuda vraća se u velikom stilu! 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Adeline style (@adeline_style) дана 4. Нов 2020. у 3:53 PST

Italijanska diva udala se za Karla Pontija 1966. godine, ali i dalje pati za jednom stvari, koja nažalost više ne može biti promenjena. Kako je istakla za italijanske medije, udala se iz ljubavi, ali sudbonosno “da” nije rekla u beloj venčanici. Iako je čitavog života sanjala venčanje u beloj, prelepoj haljni tu želju sebi nije ostvarila.

- Teško je reći da se zbog ničega ne kajete. U životu prolaziš kroz brojna iskustva, a ja sam uvek pokušavala da svoj život živim bez trunke kajanja. Uspela sam, barem mislim, da vodim miran život. Imam sve što sam oduvek želela, a to je prelepa porodica sa još slađom decom i prelepim unucima - rekla je Sofija Loren u razgovoru za "Radio Times", a onda je tužno navela da će večno patiti što se nije udala u beloj venčanici.

- Jedino zbog čega žalim je što se nikad nisam udala u beloj haljini. To je bio moj životni san, koji je još uvek u meni - dodala je večno lepa Sofija Loren.

Pročitajte i: Za neke dive godine su zaista samo broj – Sofija Loren proslavila je 86. rođendan! 

Sofija Loren

Sofija Loren Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images via Guliver