Bol koja traje: Brat tragično preminule princeze Dajane neutešan i posle 23 godine! (foto)

Autor:

10.11.2020 13:00

Foto:

Foto:Princeza Dajana volela je bratću i sestre, ipak svoje detinjstvo je uvek opisivala kao vrlo nesrećnan period njenog života.

Naime njena majka i otac imali su petoro dece, s tim da je jedno preminulo nakon rođenja, a brak im je bio izuzetno turbulentan. Kada je Dijana imala sedam godina njena majka Rut napustila je supruga kako bi bila sa svojom prvo ljubavi, te je izgubila bitku za starateljstvo. Ta situacija uzdrmala je svet devojčice koja je kasnije postala jedna od najslavnijih žena na svetu.

Čarls Spenser, mlađi brat neprežaljene britanske princeze Dajane, još uvek se svaki dan budi s dozom tuge zbog tragične smrti voljene sestre.

Pročitajte i: Ostvarenje sna: Megan Markl je odmalena maštala da postane druga princeza Dajan

Charley Gallay/ Getty Images Entertainment via Guliver

Čarls je nedavno dostavio dokaze da je novinar Martin Bašir, koji je 1995. godine u slavnom intervjuu iz Dijane izvukao rečenicu: U braku nas je bilo troje - i mnoge druge detalje iz privatnog života, princezu prevario i lažnim bankovnim računima i pričama nagovorio da mu da ekskluzivne izjave. Nakon tih izjava, kako je poznato, usledio je razvod od princa Čarlsa. Novost je takođe i informacija da je pomenuti novinar pod istragom, ipak kako se nalazi u teškom zdravstvenom stanju, ne zna se koliko dugo će istraga trajati.

Tokom prethodnog vikenda, 56-godišnji Čarls je obradovao obožavaoce pokojne princeze objavom jedne od retkih fotografija iz detinjstva na kojoj pozira sa voljenom sestrom.

Na setnoj fotografiji lepa pavokosa devojčica u ružičastoj prigastoj haljini grli brata u plavim pantalonama, a Čarls baš takvih želi da ih se seća, srećnih i zagrljenih.

Dajana je odrasla uz brata Čarlsa i dve sestre Saru i Džejn. Porodica je imala još jedno dete, ipak dečak je kako smo napomenuli na početku teksta preminuo deset sati nakon rođenja. Njeni roditelji su se rastali kada je imala sedam godina, što je strašno potreslo Dijanu. Njena majka Rut koja je napustila porodicu ubrzo nakon toga izgubila je bitku za starateljstvo, a otac se ponovo oženio. S maćehom se nikako nije slagala, nazivala ju je 'nasilnicom', a svoje detinjstvo kasnije je opisala kao veoma tužan period u njenom životu, prenosi portal Gloria.