Krisi Tigen i Džon Legend čuvaju uspomenu na svog tragično preminulog sina! (foto)

Autor:

04.11.2020 15:42

Foto:

Foto:



Kada je 30. septembra obavestila javnost da joj je beba preminula pri porođaju, mnogi su plakali zajedno sa slavnom manekenkom. Reči podrške preplavile su „Instagram”, a neki su čak o ovome počeli i javno da govore.

Poznata manekenka Krisi Tigen uoči same tragedije objavila je seriju fotografija iz bolničke postelje, ne ustručavajući se da sa svima podeli svoju bol.

Otvoreno je napisala da je beba umrla, osvrćući se na zdrvastveni problem koji je doveo do gubitka deteta. Oblino krvarenje koje čak ni vrsni lekari nisu uspeli da zaustave rezultirao je bebinom srmću.

– Lekari su zaključili da je moja posteljica veoma, veoma tanka. Ja sam odlično. Beba je zdrava, raste veoma brzo, mnogo je naprednija nego što su Luna i Majls bili. „Kuća” u kojoj se beba sada nalazi u mom stomaku naprosto se raspada i ja moram da mirujem i nadam se najboljem.

Zbog svega ovoga veoma sam zabrinuta i anksiozna, ali dajem sve od sebe. Zahvalna sam svim dragim ljudima koji su uz mene i koji mi daju snagu da budem jaka i verujem u najbolji mogući ishod – rekla je Krisi Tigen.

Pročitajte i: Novo dete na putu, Krisi Tigen i Džon Ledžend spremni su za nove izazove! 

Krisi Tigen na najtužniji način otkrila da je čekala sina! 

Slavna manekenka koja otvoreno govori o svemu što donosi postporođajni period, ovim potezom nije začudila javnost. Putem emotivnog opisa koji je pratio slike iz porođajne sale, otkrila je da je čekala dečaka i da su mu ona i Džon već dali preslatko ime - Džek. 

Šokirani smo i u dubokoj boli, onoj kakvu nikada ranije nismo osetili. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje i damo svojoj bebi krv koja joj je bila potrebna, uprkos kesama i kesama transfuzije. Jednostavno nije bilo dovoljno.

Nikada ne odlučujemo o imenima svojih beba do poslednjeg trenutka. Ali iz nekog razloga ovog malenog zvali smo Džek. I tako će i ostati. Za nas će zauvek biti Džek. On se toliko trudio da bude deo naše male porodice i biće zauvek. Našem Džeku tako mi je žao što si prvih nekoliko trenutaka života bio suočen s toliko komplikacija. Nažalost, nismo uspeli da ti obezbedimo dom u kom ćeš preživeti. Uvek ćemo te voleti.

Pročitajte i: Krisi Tigen: Srećna i nasmejana mama (foto) 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Sep 30, 2020 at 8:58pm PDT

Mesec dana prošlo je od tragične smrti, a u čast preminulom sinu, Krisi i Džon istetovirali su njegovo ime na.

Fotografije tetovaža objavio je njihov tatu majstor, koji im je ujedno uputio i emotivnu poruku.

 - Džek. Moje srce je uz vas i šaljem vam svu ljubav - napisao je Stoun koji ih je tetovirao i poželeo im je da se što pre oporave.