Slađa Alegro osvrnula se na svoje odrastanje: Problemi naviru jedan za drugim, a ti nemaš rešenje!

Autor:

10.11.2020 17:15

Foto:

Foto:Pevačica i estradna umetnica Slađa Dragaš, poznatija i kao Slađa Alegro prvi put je u medijima pričala o periodu u životu kog se nerado seća.

Naime popularna Slađa osvrnula se na svoje detinjstvo, propraćeno velikim brojem poteškoća sa kojima su se susretali, kada su živeli na bajatom hlebu, ali i u kakvoj situaciji su se našli prilikom tragičnih poplava koje su zadesile Obrenovac.

- Moje detinjstvo bilo je prelepo, nije nam falilo ni kada nismo imali nove patike, novi ranac. Bila je godina bombardovanja, bilo je jedva da se jede, dešavalo se da se jede hleb od pet šest dana. Nisam bila ljuta što nema, nisam to zamerala. Tada smo živeli od ljubavi, igre, pesme i to me je naučilo, kao i sada u ovoj situaciji, da može da se živi s manje novca. - Istakla je Slađa u emisiji 'Premijera - vikend - specijal', potom se prisetila i perioda u rodnom gradu Obrenovcu, koji je u jednom trenutku bio pogođen katastrofalnim poplavama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on Sep 13, 2020 at 12:11am PDT

- Ovde sam bila (u Obrenovcu), to je jedan veoma loš period mog života. Dolazui ta grozna poplava, ja sam bila u stanu sa roditeljima, živeli smo još zajedno jer je tata bio veoma loše. Te noći sam bila u stanu, na četvrtom spratu, jednu noć smo ostlai tu, pokušali da se izvučemo, ali nije bilo uspešno. Stigao je čamac, ja sam ga jedva spustila na prvi sprat. Nas je bilo troje, a vojska je rekla da može samo nas dvoje da uđe. Bila sam puna gneva na život, nisam želela da ih pustim same, a nisam želela majku da ostavim jer ne znam šta može da se desi. Bili smo bez struje, vode, grejanja - Ispričala je u dahu pevačica, vidno uznemirena, te dodala:

- Kada je svanulo, voda je samo dolazila, videla sam da nosi, da nosi živote, uspomene, stvari, sve što je neko nekada napravio i tada sam shvatila da smo svi jednaki. Izvukli su nas i moja kuma nas je došekala raširenih ruku na Altini. Tu smo bili mesec dana. 

Pročitajte i: Slađa Alegro: Ukradeni poljupci na najneobičnijem mestu (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on Nov 8, 2020 at 7:30am PST

Jedan od najtužnijih perioda u njenom životu svakako je bio i kada joj je otac preminuo. Pevačica objašnjava da ga je agonija koju je prošao tokom poplava koštala života.

- Moj otac je bio bolestan, skoro pa nepokretan. Naviru problemi jedan za drugim, a ti nemaš rešenje. Mislim da smo mi među prvima koji su se vratili u grad nakon poplava. Ništa nije radilo, osim jedne banke i jedne prodavnice. U septembru je tada preminuo posle godinu dana ozbiljne bolesti, ali borili smo se lavovski i znam da je otišao na neke lepše mesto.