Bivša prijateljica porodice Kardašijan poručila: Kanje je paranoičan, ne veruje nikome ko dođe u kontakt s Kim!

Autor:

11.11.2020 15:16

Foto:

Foto:Nekada su bile najbolje drugarice, a danas su prekinule svaki kontakt, zbog čega su odnosi između Kim i Larse naglo zahladneli?

Larsa Pipen, nekadašnja najbolja drugarica Kim Kardašijan konačno je javnosti otkrila zbog čega je stavila tačku na prijateljstvo sa rijaliti zvezdom. Godinama su bile nerazdvojne, a ove godine odnosi između njih su naglo zahladneli, pa su se drugarcie čak i otpratile na društvenim mrežama. Larsa je konačno odlučila da javnosti otkrije pravu istinu.

- Mislim da Kanje ne veruje nikome ko dođe u kontakt sa Kim, pa sam osećala da ne smem da budem bliska s njom, a bila sam vrlo bliska. - Počela je priču supruga 'NBA' zvezde Skotija Pipena.

- Kanje je doslovno isprao mozak celoj porodici da svi mislie.. Ne znam ni sama šta. Toliko priča o tome da sam ja ovakva i onakva, mislim da mi jednostavno nije verovao. - Rekla je u podkastu 'Hollywood Raw'.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on Oct 21, 2019 at 10:42am PDT

Tom prilikom Larsa Pipen otkrila je da ju je Kanje pozivao da bude posrednik i mirotvorac svaki put kada povredi Kim. Ipak, u jednom trenutku prekršio je svaku meru.

- Slušala sam ga. Govorila sam mu da ga volim, da je najbolji, da će se stvari popraviti. Ja sam bila osoba koju je zvao kada nije bio srećan zbog X,Y,Z stvari. I šta se dogodilo? Možda se sve dogodilo jer sam ga blokirala, više nisam mogla da razgovaram s njim. Nisam mogla, iscrpeo me je. Blokirala sam ga. To ga je očito razbesnelo. Tada su počele priče da sam ovakva i onakva. Svi su krenuli za njim. Ako se tako lako povodite, onda me baš briga za vas. - Poručila je slavnoj porodici.

Pročitajte i: Kim Kardašijan mu nije čestitala prva: Kanje Vest napunio 43 godine 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Nov 7, 2020 at 7:17pm PST

Razgovor je zaključila time da ne želi da bude problem u braku svoje prijateljice i da je ljubav koju je osećala prema njoj još prisutna.

- Volim te, bile smo najbolje prijateljice, prošle smo zajedno kroz sve. Nikada ne bih napravila nešto što bi ugrozilo naš odnos jer smo bile kao sestre, kao porodica. Ipak, ako moraš da me otpratiš s društvenih mreža da bi ti kod kuće bilo bolje, u redu. Ako Kanje misli da je Kim bolje bez mene, onda neka bude bez mene. Sve je u redu, izgledam li kao da patim, kao da me boli? Dobro sam, preživeću. Da li me je povredilo? Jeste. Ipak, oko sebe imam dovoljno ljubavi, preživeću. - Kaže nekada najbolja drugarica Kim Kardašijan.