Oglasio se Radoš Bajić iz bolnice - Prve informacije o njegovom zdravstvenom stanju!

Autor:

18.12.2020 10:30

Foto:

Foto:



Korona virus sve više uzima maha na domaćoj sceni, brojne javne ličnosti suočene su s ovim nemilosrdnim virusom. Jedna od njih jeste i Radoš Bajić, popularni glumac koga publika pamti po ulozi Radašina u domaćoj seriji 'Selo gori a baba se češlja' pre desetak dana saznao je da je kovid pozitivan, od tada nalazi se u KBC Bežanijska kosa gde se oporalja od istog.

Nakon njegove hospitalizacije brojni prijatelji i obožavaoci bili su zabrinuti za njegove zdravlje, te je glumac odlučio da se obrati javnosti putem svog Instagram profila i otkrije kako se zaista oseća.

- Dragi moji, juče sam prošao deseti, krizni dan. Živ sam - napisao je Radoš, pa dodao:

- Svetlo na izlazu iz korona tunela mi već obasjava lice. Primio sam preko 2.000 poruka podrške. Hvala svima, hvala mojoj divnoj porodici, hvala herojima, lekarima i medicinskom osoblju 'B. Kose'. Sve vas volim i pozdravljam. Vaš Radoš - zaključio je on.

Pročitajte i Radoš Bajić o poslednjem razgovoru sa Mandom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radoš Bajić - Zvanična strana (@rados.bajic.officialpage)

Podsetimo, Radoš Bajić nedavno je prilikom obraćanja medijima gde je potvrdio da ima kovid izrazio divljenje borbom koju svakodnevno prikazuju zdravstveni radnici za zdravlje i život svakog čoveka i pacijenta.

- Zadivljen sam borbom naših zdravstvenih radnika za zdravlje i život svakog čoveka i pacijenta. U rukama sam stručnog medicinskog osoblja i vrhunskih lekara KBC Bežanijska Kosa - požrtvovanih i posvećenih svakom pacijentu. Njima beskrajno hvala a vama pozdravi - do nekog lepšeg i veselijeg susreta - rekao je tada Bajić.

U moru loših vesti i tragedija koje su nas zadesile, vest da se Radoš Bajić uspešno oporavlja predstavlja veliki podsticaj i daje nam nadu da će neki lepši i veseliji susreti ipak doći.