Radoš Bajić hospitalizovan, glumac broji dane u bolnici!

Autor:

11.12.2020 16:45

Foto:

Foto:



Popularni glumac, koji je na domaćoj sceni već 40 godina zaražen je korona virusom!

Radoša Bajića domaća publika pamti po ulozi Radašina u popularnoj seriji 'Selo gori a baba se češlja'. A poslednje informacije o njegovom zdravlju zabrinule su njegove obožavaoce. Naime, glumac je pre šest dana primljen na bolničko lečenje kada mu je dijagnostikovan korona virus. Nalazi se u KBC Bežanijska kosa, gde se uspešno oporavlja od opakog virusa.

Glumac je poručio da se oseća dobro, te je izrazio svoje divljenje posvećenosti i borbi medicinskih radnika za život pacijenata.

Pročitajte i Radoš Bajić u Ubicama mog oca Kad vojni veteran pritekne u pomoć mladim inspektorima

- Dragi prijatelji, u Srbiji se svakog dana potvrdi više hiljada zaraženih koronavirusom koji hara svetom. Uprkos poštovanju preporukka struke i merama predostrožnosti koje sam sprovodio, podmukli i nezvani kovid gost se nije obazirao - i nije me mimoišao... Bio sam u izolaciji osam, a već pest dana sam u bolnici. Zadivljen sam borbom naših zdravstvenih radnika za zdravlje i život svakog čoveka i pacijenta...

Glumac je takođe potvrdio da se oseća dobro, te nema razloga za brigu.

- Sve prijatelje, familiju, kolege, saradnike, poslovne partnere, medije i ljude koji prate moj rad obaveštavam da se osećam dobro i zahvaljujem im na brizi. U rukama sam stručnog medicinskog osoblja i vrhunskih lekara KBC 'Bežanijska kosa' - požrtvovanih i posvećenih svakom pacijentu. Njima beskrajno hvala, a vama pozdravi - do nekog lepšeg i veselijeg susreta - Rekao je glumac, ponovo izrazivši zahvalnost medicinskim radnicima, a prenose domaći mediji.