Lepu Lukić savladale emocije: Sakrijem se u kupatilo, isplačem se, ispraznim se!

Autor: Vanja Vladičić

21.12.2020 12:00

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Jelena Jovanov, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Jelena Jovanov, InstagramLegenda srpske folk muzike Lepa Lukić oduvek je važila za ženu koja se ni pred kim ne ustručava, uvek kaže šta misli, a tako je bilo i ovog puta.

Naime, Lepa je u emisiji 'Premijera - Vikend specijal', govorila u kakvom je finansijskom stanju pored svih poteškoća koje je korona virus doneo estradi, ali se dotakla i izjava njenih kolega, koje je demantovala.

- Ja sam pedeset godina na estradi, valjda sma zaradila od čega ću da živim, imam i penziju, i od autorskih prava mi dolaze primanja. Ja volim da pevam, iako ne moram, ali to me drži, to mi je u duši. Ova godina je najteža, ali za mene nije ni ova. Ja otkako sam se rodila nisam imala temperaturu. Izvadila sam žuč, imala sam upalu pankreasa, ali nisam imala temperaturu. Ne znam, šta ja da kažem, gde su te pare. Nije istina kad kažu da su zakazani do februara ili juna meseca sledeće godine, gde su im pare. Nikada se ne zna šta može da izbije. Mora da se ostavi nešto u šteku. Oni gledaju što pre da napumpaju usta i grudi - istakla je Lepa.

Pročitajte i Lepa Lukić: Hrabro na operaciju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Lukić (@lepa_lukic_official)

Pevačica je takođe objasnila i da se ne slaže sa plastičnom hirurgijom, te da svoje godine ponosno nosi.

- Ja sam protiv hirurgije. Ja neću nikada, ja ću ponosno da nosim svoje godine. Da legnem uveče kao palačinka, da se zateknem. Ja imam takvu genetiku, nemam ni bora za svoje godine, a i negujem se. 

Patila sam i ja, nisam od kamena!

Svoju patnju nikada nije preterano pokazivala u javnosti, međutim, Lepa Lukić ističe da je itekako patila, ali i volela, mnogo.

- Svaka ljubav je teška, ali svi volimo da smo zaljubljeni. Patila sam i ja, nisam od kamena. Kad sam se rastala sa jednim čovekom kog sam volela, ne pokazujem to, sakrijem se u kupatilo, isplačem se, ispraznim se. Nažalost, on je umro. Kad se ohladimo ne sećamo se uopšte. Dok ima strasti, dok rade pundravci dobro je - zaključila je Lepa.