Nega pre svega: Lepa Lukić o estetskim operacijama, savršenim noktima i posebnim ritualima

Iako se bavi poslom zbog kog je stalno izložena sudu javnosti, od toga kako izgleda do izbora garderobe, Lepa Lukić (78) nikada nije poželela da poseti estetskog hirurga.


Ništa nisam radila na sebi i ne sviđa mi se kada na drugima vidim da jesu, pogotovo kada je to preterano. Razumem da ljudi operišu klempave uši ili izražen nos, ali ja za to nisam imala potrebe. Neke umerene korekcije koje se i ne primete mogu da razumem. Ja volim svoje lice, sviđa mi se, i nikada se ne bih podvrgla estetskom zahvatu. Plašim se da bi neko mogao da pogreši i da moje lice dobije drugačiji izgled. Čula sam i da žene podmlađuju intimnu regiju. Ne znam šta ima da brljaju po tom delu tela u tim godinama. Ko će tu da im zaviruje? Što se mene tiče, samo održavam higijenu. I šta mi fali?

Lepa Lukić: Stavila sam mačku u testament

Posebnu pažnju poklanja rukama, manikir joj je uvek savršen.

Ceo život se negujem. Imam svoju kozmetičku liniju koju koristim i kojom sam zadovoljna. Genetski mi je koža zahvalna, ali i pazim je. Ma koliko da sam umorna, može da se desi da ostavim za sobom nesloženu garderobu, ali nikada ne legnem a da ne skinem šminku. Ruke takođe negujem. Ne dam im da ostare. Rođena sam i odrasla na selu, a ruke mi izgledaju kao da sviram klavir.

Pre nego što započne dnevnu rutinu “kraljica narodne muzike” ima poseban ritual.

Lepa Lukić o tome kako joj je jedna povreda poremetila životne planove

Volim da gledam u šolju kad ispijem prvu jutarnju kafu. To mi je prosto navika. Prevrnem šolju svaki dan i umem da prepoznam i protumačim razne figure. Nekad se ocrta oblik zrna graška i znam da je to znak da mi sledi neki posao ili dobitak. To najviše volim da vidim. Kada prepoznam potkovicu, to je sreća, mačka ukazuje da je neko lukav prema meni, a kuca je vernost, odnosno znači da će mi se ostvariti nešto u šta verujem. Neka od tih tumačenja naučila sam od mame, a neka od drugarica koje takođe vole da pogledaju u soc od kafe.

Dok se većina njenih vršnjakinja s mukom penje stepenicama na prvi sprat, Lepa ne posustaje.

Uskoro će izaći moj novi album. Na njemu će biti pesme s prethodnih koje zbog hitova nisu došle do izražaja a veoma su lepe, kao i dve nove, bonus numere. Glas me i dalje dobro služi. Nije se nimalo promenio i sve mogu da izvedem kao pre.

Autor: Gloria magazin/ Mirjana Tasovac
Foto: Gloria magazin/ Jelena Jovanov
Podelite sa prijateljima:
Tagovi