Milica Dabović: Dozvolila sam Stefanovom tati da se vrati u naš život

Autor:

06.04.2019 15:30

Foto:

Foto:



Dok je proslavljala 37. rođendan, košarkašica Milica Dabović odlučila je da ponovo u život pusti bivšeg partnera i oca svog jednoipogodišnjeg sina Stefana odlučna u nameri da ovog puta ide polako

Najtrofejnija srpska košarkašica i nekadašnji kapiten nacionalnog tima Milica Dabović nedavno je proslavila 37. rođendan. Ovoga puta, kao dosad, nije poželela da se zaljubi ili da sretne ljubav svog života, jer joj se ona u međuvremenu desila. Rođenjem sina Stefana dobila je muškarca svog života. Iako je u početku insistirala na tome da ga odgaja sama, ipak je rešila da, zbog detetove dobrobiti, njegovom tati da još jednu šansu.

Milica Dabović proslavila Stefanov prvi rođendan: Ja sam ti podarila život, a ti meni celi svet (foto)

- Vezujem se za ljude. Mnogo puta su me povređivali, ali ja sam opraštala. Nadala sam se da će se promeniti i postati bolji. Takva sam prema svima, pa i prema bivšim partnerima. Stefanovom ocu sam dala milion šansi. Ne mogu da kažem da u našem odnosu cvetaju ruže, ali dobar je prema meni, menja se. Prisutan je u našim životima, pogotovo u Stefanovom, i drago mi je zbog toga.

Zašto ste mu dali još jednu šansu?

- Zato što najviše od svega želim porodicu i to da moje dete svog oca naziva ocem. U suprotnom bih bila tužna, bio bi to moj najveći poraz. Zašto da dete pored živog oca nekog drugog zove tatom? Hiljadu puta sam mu postavila to pitanje.

Njegov identitet i dalje ne otkrivate?

- Ne, on to ne želi. Ali mislim da nije ni važno ko je on.

Milica Dabović: Uz Stefana sam ponovo pronašla sebe

Razmišljate li o braku?

- Ne. Odgovara mi da nemam obaveze ni prema kome. Živim u svom stanu sa svojim detetom, trebalo bi uskoro da kupim kola. Uvek sam bila samostalna, i ti pogrešni muškarci u mom životu bili su moj izbor. Za sve što mi se dešava krivim sebe, ali opet, da nisam takva kakva sam, ne bih se ostvarila na svim poljima. Ne bih bila uspešna sportistkinja, majka, dobra žena.

Živite li sa Stefanovim tatom?

- Ne. On nas često posećuje, i to je super. Idemo zajedno u šetnju, na ručkove i večere, u bioskop, družimo se. Radimo sve što nikad ranije nismo. Polako.

Milica Dabović: Stefan je anđeoska beba, on je moja snaga, moj život, moje sve

Možete li ponovo da se zaljubite u Stefanovg tatu?

- Pokušavam. Ne mogu još da kažem da se to dešava, ali ne žurim.

Maja Gašić

Autor