Burak Ozčivit potpuno će se posvetiti porodici, da li je na pomolu završetak njegove glumačke karijere?

Autor:

19.10.2020 12:25

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Instagram/Instagram printscreen

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Instagram/Instagram printscreenAtraktivni par ponovo prolazi kroz turbulentan period, da li će ovog puta karijera Buraka Ozčivita biti 'žrtvovana' zarad porodičnog mira?

Omiljeni i po mnogima najatraktivniji turski par, 35-godišnji Burak Ozčivit i godinu dana mlađa Fahrije Evdžen, u aprilu prošle godine dobili su prvo dete - sina, kom su još pre rođenja odabrali ime Karan. popularni Bali-beg bio je tokom celog porođaja uz svoju suprugu, a sina su dočekali sa suzama radosnicama. Radost je u porodici vladala dobrih godinu dana, a onda su problemi krenuli jedan za drguim. Navodno između Fahrije i Buraka već neko vreme postoje tenzije i trzavice, iako se na društvenim mrežama vešto trude da to prikriju.

U jeku tračeva o razvodu: Fahrije Evdžen i Burak Ozčivit čekaju bebu? 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on Apr 26, 2020 at 6:32am PDT

Burak navodno sve više vremena provodi na snimanju nove serije, a Fahriji se ne sviđa što kod kuće provodi tek svaki drugi vikend.

- Ona ne želi da njen sin odrasta bez oca, Burak ga ne viđa po nedelju dana, a njegova supruga je zbog toga izuzetno ljuta i razočarana. Jednom prilikom mu je čak i rekla kako ne želi da bude samohrana majka i da je njegov primarni zadatak briga o sinu, a ne da ga kod kuće nema danima. Karan već oseća kada njegov otac odlazi, te postaje jako nervozan. Navikli su da budu svi zajedno tokom karantina. Fahrije mu je čak rekla da bi bilo dobro da odustane od snimanja serije i da se na neko vreme posveti porodičnom životu. Ipak, on previše voli glumu da bi na to pristao. - Rekao je neimenovani izvor za turske medije o glumačkom paru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on Dec 14, 2019 at 12:13am PST

Da li će glumac koji se domaćoj javnosti predstavio ulogom u seriji 'Sulejman veličanstveni' zaista odabrati nesvakidašnje rešenje ili će sa suprugom postići kompromis, kojim će ispuniti svoje obaveze prema porodici a u isto vreme nastaviti da snima, ostaje nam da vidimo!