Bolno sećanje Darka Lazića na najgore dane u životu: Morali su da me vežu za krevet

Autor:

20.04.2019 20:40

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Dalibor Danilović. ATA images

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Dalibor Danilović. ATA images- Imao sam prelom 12 rebara, grudnog koša, kolena, butne kosti, kuka i stopala, pukla mi je plućna maramica i imao sam hematom na glavi - gostujući u emisiji TV Prve “Na prvom mestu” Darko Lazić je nabrojao sve povrede koje je zadobio prilikom teške saobraćajne nesreće u oktobru prošle godine.

Darko Lazić okrenuo novi list: O bivšoj sve najbolje

- Bio sam u indukovanoj komi 12 dana. Probudio sam se 11. dana i toga se sećam kroz maglu, 12. dana sam takođe kroz maglu mislio da je sve san, košmar kada hoćeš da te neko probudi. Od nervoze, straha počupao sam sve braunile i sve aparate. Morali su da me vežu za krevet. Prva misao kad sam došao sebi i shvatio o čemu je reč, prvo što mi je proletelo kroz glavu je: živ sam, hvala bogu - rekao je pevač.

Posle šest meseci oporavka Lazić se, kaže, i dalje suočava sa bolovima.

Darko Lazić poručio “dušebrižnicima”: Treba da vas bude sramota (video)

- Svaki dan je različit. Neki dan je ok, neki dan boli. Neki dan hodam bez štaka po ceo dan po kući, drugi dan sa štakama moram da ustanem iz kreveta. Srećan sam što sam preživao sve to, generalno sam se i brzo oporavio i stao na noge. Trpim bolove. Najviše boli koleno, pogotovo kad sedim dugo, zatim prepone i kičma… Ustajanje je procedura. Dok se okrenem da ustanem sve puca po meni, prvo se istežem, stopala, tetive… - rekao je Lazić koji je nekoliko dana pre nesreće proslavio 27. rođendan.

Sećajući se kobnog dana, Lazić je ispričao da je bio kod kuće i već legao da spava jer je prethodnih dana imao nastupe, ali da su ga prijatelji pozvali na neku proslavu. On se dvoumio da li da ide ili ne, ali je ipak ustao iz kreveta i otišao. Na proslavi je popio dve-tri rakije, osetio je umor i krenuo kući. Na samo dva kilometra od kuće u Brestaču dogodila se nesreća.

“Ne mogu više”: Darko Lazić odustaje od terapije?

- Umor je presudio. Ničega se ne sećam - rekao je i poručio svim mladima koji sede za volanom da voze oprezno i da ne sedaju u kola pod dejstvom alkohola ili umorni.

Lazić je rekao da nikako ne može da se navikne na usporeni tempo života, da to nije on i da mu nedostaje posao.

- Jedva čekam da se vratim na scenu, to sam ja - naglasio je i dodao da mu je najveća motivacija za oporavak to što čeka sina sa devojkom Marinom kao i ćerkica Lorena, koju ima sa pevačicom Anom Sević.

Ispovest Darka Lazića: Svako ko kaže da ga slava nije ponela, ne govori istinu

- Marina je trudna, u junu se porađa. Deca su mi motivacija i za njih moram da živim - rekao je Lazić.

Prema prognozama lekara njegov oporavak, kako je naveo, nije stopostotno moguć, pogotovo kad je reč o stopalu, koje se neće vratiti na staro. Međutim, on dodaje da mu to nije bitno jer je srećan što je živ.

Najslađe dileme: Darko Lazić i Marina Gagić odabrali ime za sina

- Jako je tanka linija života i smrti. Rekao sam sebi – ubudućeš nećeš više tako, Samo sporo. Ubuduće pamet u gavu. Prvo ću da poštujem sebe, pa onda ostalo - završio je svoju ispovest Lazić.

Maja Gašić

Autor