Najslađe dileme: Darko Lazić i Marina Gagić odabrali ime za sina

Autor:

20.02.2019 09:44

Foto:

Foto:



Darko Lazić (27), nekadašnji pobednik takmičenja "Zvezde  Granda" koji je sredinom oktobra 2018. za dlaku izbegao smrt u teškoj saobraćajnoj nesreći, i njegova verenica Marina Gagić (20) na leto će dobiti dečaka.

Darko Lazić: Biramo ime za našeg dečaka

- Vest da ću ponovo postati otac me je, pored Lorene, porodice i verenice, digla i dala mi energije da se sa svim izborim - u intimnoj ispovesti za Gloriju Darko je otkrio kako je smogao snage da se podigne posle teških povreda koje je zadobio u udesu.

Tom prilikom je pričao i da on i njegova verenica Marina intenzivno razmišljaju o imenu za svog naslednika, a izdvojila su im se dva favorita.

Zajedno na Badnji dan: Darko Lazić konačno u zagrljaju ćerkice Lorene (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on Feb 16, 2019 at 5:05am PST

– Meni su Strahinja i Aleksej draga i lepa imena, ali videćemo – rekao je pevač pre nepunih mesec dana za Gloriju.

Čini se da su budući supružnici postigli dogovor i odluka je pala. Prilikom gostovanja u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, Darko je otkrio koje ime će nositi Lazić junior.

Ostvarila mu se velika želja: Darko Lazić proslavlja Božić u krugu porodice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on Jan 6, 2019 at 3:26pm PST

- Imamo nekoliko imena u opticaju. Ja sam za to da se zove Aleksej. To je zaista lepo ime, složili smo se Marina i ja... Prvo sam hteo da se zove Strahinja, ali na kraju smo odlučili da bude Aleksej, lepo je i zvučno ime. Aleksej Lazić - rekao je Darko.

Maja Gašić

Autor