Branislav Mitrović: Ovo se igra jednom u životu

Autor:

05.07.2019 11:44

Foto:

Foto:



Golman vaterpolo reprezentacije Branislav Mitrović uveren je da je neverovatnoj pobedi nad Hrvatskom doprinela publika, u kojoj su bile njegova supruga Jelena i kćerka Iris

Golman vaterpolo reprezentacije Srbije Branislav Mitrović (34) posle neverovatnog finala Svetske lige, u kome smo pobedili Hrvatsku, otkriva da ga je euforija nakon tog meča držala nekoliko sati. On smatra da se takva utakmica igra samo jednom u životu.

- Osim neizvesnog rezultata do poslednjeg trenutka, strašno nevreme i ludnica na tribinama doprineli su tome da se ovaj meč svima ureže u sećanje. Ova generacija dugo igra zajedno, mnogo toga smo prošli i trijumfovali više puta u Svetskoj ligi, ali ovu poslednju pobedu slavili smo kao da smo osvojili Olimpijske igre. Pitao sam se odakle dolaze sve te emocije, euforija koja nas je sve ponela, i nisam mogao da odgonetnem. Ovo takmičenje nema značaj kao svetsko ili evropsko prvenstvo, da ne govorim o Olimpijadi, ali sad se sve nekako spojilo, od domaćeg, neverovatnog ambijenta, samog toka utakmice do oluje koja nas je zadesila. Sve to dovelo je do prave erupcije radovanja na kraju.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 1. jula!

Maja Gašić

Autor