Dragana Dabović: Leto puno dečje graje

Autor: Svetlana Stojaković

01.08.2019 11:12

Foto: Izvor:Vesna Čađenović, Foto:Luka BarovićČim se završila pozorišna sezona, glumica Dragana Dabović otputovala je sa kćerkicom Bjankom u rodni Herceg Novi, gde u roditeljskom domu, okružena pažnjom i ljubavlju porodice, uživa u moru i suncu

Posle naporne sezone Dragana Dabović (31) se sa kćerkicom Bjankom odmara u rodnom Herceg Novom. Za glumicu koja je sa nepunih sedam godina zaigrala u podmlatku hercegnovskog pozorišta porodična okupljanja predstavljaju nepresušan izvor najčistijih i najlepših emocija, kojih nikada ne bi mogla da se odrekne. Kad god ugrabi malo više slobodnog vremena, iz Beograda, u kom živi i za koji je vezana poslom, kreće za Herceg Novi. Tu je čekaju otac i najstarija sestra Ivana, profesorka flaute koja ima troje dece, kćerke Ines i Belu i sina Srđana, a na raspustima im se pridruži i sestra Maja, koja živi u Novom Sadu i koja je pre osam meseci postala mama malog Nikše.

- Moja porodica je moja oaza radosti, dom kome se uvek vraćam. Tu sam okružena ljudima koje volim i čiju ljubav osećam celog života. Ovde sam prvi put stala na scenu, dobila prve nagrade i postala inficirana glumom.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 29. jula!