Jovana Đorđević u novoj "Gloriji": Strah na prvi pogled

Autor:

31.01.2018 17:00

Foto:

Foto:



Za vreme boravka na Arabijskom poluostrvu atraktivna manekenka i supruga fudbalera Filipa Đorđevića doživela je neobično iskustvo: u pustinji je imala bliski susret sa sokolom koji će zauvek pamtiti

Kad joj je ljubazni beduin u blizini Dubaija, gde je sa porodicom bila na odmoru, ponudio da se slika sa sokolom, manekenka Jovana Đorđević (27) nije se dvoumila, odmah je pristala. Ali supruga fudbalera Filipa Đorđevića (30), napadača Lacija, nije računala da će je ta veličanstvena ptica ostaviti bez daha - ne samo zbog lepote i moći već i prodornog i nimalo prijatnog pogleda. Ipak, nije se uplašila, a kao uspomenu na to, po svemu jedinstveno iskustvo dobila je fantastične fotografije. Sa sokolom se slikala i njena dvoipogodišnja kćerka Noel, dok su ih jednogodišnji Leon i tata čekali na sigurnoj udaljenosti.

- U Dubaiju smo bili porodično, na odmoru. Odlučili smo da, između ostalog, posetimo pustinju, gde smo, naravno, jahali kamile. Sasvim slučajno, nakon jahanja kamila bediun nam je ponudio da vidimo sokola i da se slikamo. Noel i ja smo to i uradile, ona je baš čvrsto držala pticu, nije ni trepnula.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 29. januara!

Maja Gašić

Autor