Jovana Đorđević u novoj "Gloriji": Besane noći u Rimu

Autor:

03.10.2017 10:00

Foto:

Foto:



Otkako je pre sedam meseci rodila sina Leona nekad atraktivna manekenka ne uspeva da se naspava, ali ne žali zbog toga i uživa u materinstvu uz supruga Filipa Đorđevića, slavnog fudbalera, sa kojim ima i dvogodišnju kćerku Noel

Lepu Novosađanku Jovanu Đorđević (27), u modnom svetu poznatiju pod devojačkim prezimenom Švonja, dvostruku mamu koja je i tokom obe trudnoće plenila izgledom, čitaoci magazina “The Sun” proglasili su savršenom Srpkinjom. Engleski mediji našom lepoticom bavili su se zato što je ona supruga poznatog sportiste Filipa Đorđevića (31), fudbalera italijanskog Lacija, a Jovana je odnedavno i instragram zvezda jer na ovoj društvenoj mreži ima više od 200.000 pratilaca. Njoj lično više nego sve titule znače sreća i osmesi dvoipogodišnje kćerke Noel i sedmomesečnog sina Leona, koji je doneo novu atmosferu u porodicu.


- Bebac je super, slušamo i mi njega i on nas. Noel ga obožava, koristi svaku priliku da ga ljubi, mazi i igra se sa njim. Obožavanje je obostrano. Njih dvoje su potpuno različiti. Ona je temperamentna i neposlušna, dok je on mirna i ne previše zahtevna beba. Zaista ne mogu da napravim razliku između njih dvoje, sin ili kćerka - potpuno je isto. Tretiram ih na isti način.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 2. oktobra!

Maja Gašić

Autor