Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Naša ruska bajka

Autor:

02.07.2019 19:04

Foto:

Foto:Posle nedelja razdvojenosti, čim se okončala školska godina, pevačica Jelena Tomašević je sa kćerkom Ninom otputovala u Sankt Peterburg u posetu suprugu Ivanu Bosiljčiću, koji u nekadašnjoj prestonici carske Rusije poslednjih meseci snima veliku seriju

Vest da će Ivan Bosiljčić (40) igrati Đakoma Kazanovu, zavodnika raskošne biografije koga svi znaju kao velikog ljubavnika a manje kao jednog od najobrazovanijih ljudi 18. veka, u serijalu od 12. epizoda koji će se prikazivati na prvom kanalu ruske nacionalne televizije, uveselila je sve poštovaoce istaknutog srpskog glumca. Tome se neizmerno obradovala i njegova supruga, pevačica Jelena Tomašević (35), naviknuta na povremenu razdvojenost od muža koji već nekoliko godina uspešno gradi karijeru u Rusiji, zbog čega više vremena provodi u Moskvi i Sankt Peterburgu nego u Beogradu.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) дана 19. Јун 2019. у 10:54 PDT

Ipak, jedva je dočekala da se završi školska godina njihove sedmogodišnje kćerke Nine, pa da se zajedno s njom pridruži Ivanu, koji mesecima intenzivno snima na zanimljivim lokacijama u Sankt Peterburgu i okolini, među kojima su i mračne tamnice, brodske palube i velelepni dvorci. Za posetu nekadašnjoj prestonici Rusije nisu mogle da nađu boljeg vodiča od glumca, koji je pre supruginog i kćerkinog dolaska do tančina isplanirao svaki minut njihovog boravka.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju Glorije koji je u prodaji od 1. jula!

Maja Gašić

Autor