Emina Jahović potvrdila da se razvodi: Naša ljubav velika i iskrena sa godinama se ugasila

Autor:

15.02.2018 13:36

Foto:

Foto:



Pevačica Emina Jahović potvrdila je da se razvodi od turskog pevača Mustafe Sandala posle deset godina braka.

Proteklih dana u domaćim medijima šuškalo se da je došao kraj ljubavi popularnog para, što je lepa pevačica u prvom trenutku odlučno dematovala.

Međutim, samo nekoliko dana pošto je obeležila značajan datum u svom intimnom dnevniku – deceniju braka sa turskom pop zvezdom, te nakon što je rekla da se "slatko smeje pričama o razvodu", na društvenim mrežama je objavila da se "ljubav ugasila".

Emina Jahović: Volela bih da imam i devojčicu

Emina je objavu o razvodu ponovila na društvenim mrežama čak na tri jezika: najpre na engleskom, turskom i srpskom.

Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osećam želju i potrebu da sa vama uvek budem iskrena - i kada delim lepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lepi delovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo. Zato želim da od mene saznate i ovo - nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se razidjemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila. Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Yamanu i Yavuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene. Ovo je prvi i jedini put da se oglašavam ovim povodom, zbog toga nisam želela da čitate nagadjanja po medijima na ovu temu, već da vam kažem direktno ja. Voli vas vaša Emina. ?? #eminajahovic #eminasandal

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 15. Феб 2018. у 3:25 PST

-Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osećam želju i potrebu da sa vama uvek budem iskrena - i kada delim lepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lepi delovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo - napisala je pevačica i nastavila:

-Zato želim da od mene saznate i ovo - nakon 14 godina zajedničkog života i deset godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila.

- Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Jamanu i Javuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene.

-Ovo je prvi i jedini put da se oglašavam ovim povodom, zbog toga nisam želela da čitate nagađanja po medijima na ovu temu, već da vam kažem direktno ja - napisala je Emina.

Emina i Mustafa bili su četrnaest godina u vezi, 2008. godine dobili su prvog sina Jamana, a Javuza četiri godine kasnije.

Nakon nedavne intimne proslave desetogodišnjice braka u Londonu Emina je za Gloriju govorila o svom suprugu, njihovoj ljubavi, braku i deci, kao i da bi volela da posle dvojice sinova dobije i ćerku. Rekla je da od dana venčanja čvrsto veruje u brak kao instituciju, te da i danas ima isti stav.

– Brak treba da opstaje dok god ima ljubavi i poštovanja. Tačno je da se zaljubljenost u jednom trenutku pretvori u druge emocije, pre svega poštovanje. Ako toga nestane između dvoje ljudi, onda i brak treba da se završi. Nema svrhe da traje.

Na priče da se razvodi, kao i glasine da su imali problema sa ljubomorom, pevačica je rekla za "Gloriju".

-Mustafa i ja smo to naučili, duše su nam navikle na te loše stvari koje se pišu o nama i to nas više nimalo ne dotiče. Kao i prethodnih puta tu nema nimalo istine. Što se ljubomore tiče, mnogi kažu da bez nje nema ni ljubavi. Ali, moj deda mi je uvek govorio da postoji i patološka ljubomora i da je upravo to najgora stvar koja čoveku može da se desi. Ona ugrožava individualnost i slobodu u braku, a brak nije veza, nešto što traje dva-tri meseca, već ono što traje mnogo duže. Ili bi tako trebalo da bude. I u tom smislu ljubomori tu nema mesta.