Emina Jahović o problemima s Mustafom i novoj ljubavi: Mnogo smo patili

Autor:

10.07.2019 11:40

Foto:

Foto:



Pevačica Emina Jahović našla se ponovo u centru pažnje nakon što su se pronele glasine da joj bivši suprug Mustafa Sandal pravi velike probleme zbog novog dečka, turskog milionera Sadetina Sarana.

Naime, kako su preneli domaći mediji, Mustafi se nimalo ne dopada prisustvo novog muškarca u životima njihovih sinova Jamana i Javuza, zbog čega je navodno pevačici priređivao neprijatne situacije.

Jahovićeva je solučila da u korenu saseče čaršijske priče i otrkila u kakvom su sada odnosu.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 21. Јун 2018. у 8:23 PDT

- Mustafa nije tip koji provaljuje u letnje vikendice i viče na mene. To nije radio ni kad smo bili u braku, a kamoli sada - ispričakla je Emina za magazin "Story" i dodala da je razvod svakako teško pao dečacima - To je teško i meni i njima, mnogo smo patili. Posebno je teško Jamanu, starijem sinu, koji je svesniji cele situacije. Na svu sreću, on je razumno dete. Bolji je dobar razvod nego loš brak.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 9. Апр 2017. у 9:40 PDT

Iako je pre nekog vremena pevačica priznala da je u ljubavi sa zgodnim turskim biznismenom, a potom otkrila da su i raskinuli, turski mediji navode da je par nikada nije prekidao, te da su u tajnoj vezi zbog Mustafe.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Özgür Gıybetin Tek Adresi✌ (@giybetesse) дана 1. Јул 2019. у 11:01 PDT

- Ja sam srećna, volim kad sam zaljubljena i kad mi se dešava nešto na emotivnom polju. Istina je da sam konačno ispunjena na svim poljima i nadam se da će sad sve biti kako treba - rekla je Emina za magazin "Story".

 

Maja Gašić

Autor