Milena Vučić i Nikola Burovac u novoj "Gloriji": Kraj besanih noći

Autor:

21.02.2018 10:35

Foto:

Foto:



Pevači i bračni partneri najzad mogu da se naspavaju pošto su njihovom četvoromesečnom sinu Nikši prestali grčevi, i da uživaju u svim čarima roditeljstva

Supružnici Milena Vučić (31) i Nikola Burovac (36), koji su pre četiri meseca prvi put postali roditelji, pregrmeli su neprospavane noći i pronašli savršen model kako da ugode sinu Nikši - tata je tu da zabavlja i zasmejava, a mama da mazi i uspavljuje.

Milena: Nikola i ja smo se odmah uklopili oko novih obaveza. Pomažemo jedno drugom i sve teče harmonično, kao pesma. U početku, dok je Nikša imao grčeve, oboje smo strahovali za njega. Često je plakao i bili smo budni svake noći. Bilo je iscrpljujuće i mislili smo da nikada neće prestati, ali bodrili smo se međusobno, iz dana u dan se prilagođavali i gradili naš ritam. Nikola je tu da Nikšu uvek razigra i nasmeje. Njih dvojica imaju svoj svet u kome beskrajno uživaju, a ja sam zadužena za nežnost. Naš sin najviše voli kada ga ja uspavljujem držeći ga u naručju i pevušeći mu hitove sa VH1 muzičkog kanala.

Ostatak intervjua sa Milenom Vučić i Nikolom Burovcem pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 19. februara”!

Maja Gašić

Autor